Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SERKANEFE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,463
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 465,309

Etiketler
Bu sorun değil , servise gidin ayarını sıktırın , yeni araçta o tip şeylerin olması normal
teşekkürler vakit bulunca götüreceğim. Bu arada 1000 km'de ort. tüketim 6.3 lt. şehiriçi kullanım. Depoyu fullemedikçe seste yok. Yokuş kalkış desteği herşeye değer. Birde direksiyondan hafızadaki radyo kanal geçişi olsaydı harika olacaktı. Herkese kazasız sürüşler dilerim. Saygılar.

Ekli dosyayı görüntüle 54799
D2.jpg
Ekli dosyayı görüntüle 54799 plastik bagaj havuızu aldım , ( sıvı şeylerin bagaja dökülmesine karşı)

renkli olmayan iki ön cama film yaptırdım. , ( güneşin yandan yakmasına karşı)

duster yazılı kapı eşikleri ( şekil olsun)

7 inçh samsung a 6 tablet aldım multimedya ve navigasyon amaçlı kurdum cuk oturdu.( 8 inç alacaktım ama onlarda sim kart girişi yoktu, internete bağlanamadıktan sonra pek de bir anlamı yok. gerçi cep telden de senkrinize edilebiliyor.)

araba garantiden çıkınca 4 tane bf goorich 215/70/ 16 lastik ve iron man yaylarla 7- 8 cm yükselticem , belki koltuk ısıtma ve gri renk deri koltuk olayına girerim başka da birşeye gerek yok.

en acil tavan sepeti ihtiyacım var, nereden hangi marka almak lazım bilmiyorum. fikri olan var mı?

resimdeki arabanın siyahını yapıcam yani.

Son düzenleme:

araca multimedia ve navigasyon olarak aldığım samsung 6 a nın görüntüsü şu. cama tutturmak için olan aparatı da samsung , orjinal olsun ses yapmasın diye 120 tl diye gömdüm aaaaargh nasıl kıydım. ama güzel oldu.

genelde uzak mesafe giderken kuruyorum sürekli arabada tutmuyorum gerek yok.

20160910_131924-2.jpg

bagaj havuzu, bagaj havuzu falan deniyor,

edirneye giderken sırf onu almak için yolumu uzatıp lüleburgaza girdim , arabanın arkasına lök diye oturan , ölçülü kalıplı falan birşey zannettim , alakası yok,
paspas gibi öyle lalettayn, ha sktiri boktan birşeymiş, 150 tl gibi birşey verdim aldım ama hiç beğenmedim. tatil günü arabanın arkasındaki herşeyi indirip o sıcakta gene yerleştirmeme değmedi bir de hanımın suratını çektik. bunu almak şart mı emin değilim.
20161127_122830.jpg

3mm alt koruma = 1500
goliath vinç ( straplar , mapalar . makara , montaj ) = 3000
ön bull bar = 1500
Hella yayıcı lamba = 500
Dodik = 1000
Sabit nokta techizatı = 500

4x4 değil de önden çekişli 90 beygir alsaydık, araçta kar paleti ve vinç olması halinde çoğu durumda başımızın çaresine bakabilir miydik diye düşünüyorum bazen.

camur_paleti.jpg

o konuda haklısınız da, 70 bine aldığım aracımı beğenen bir arkadaş çok para yahu 38 bine ikinci el "ucuz yollu" bir 90 lık alsam çamur paleti ve vinçle başımın çaresine bakamaz mıyım deyince ben de 4x4 iyidir dedim ama kafamda bir ampulş yandı içimden "hakkaten lan bu parayla 90 lık duster ve dizel otomatik peugeot 207 alırdım , biri doğada biri asfaltta iki eşşeğim olurdu hanımı da şöförüm yapardım dedim :smiley:

a4124d90bb0bdf8d6732e4573bf13858.jpg

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.haziran 2016 da sıfır olarak aldığım duster aracıma yaptığım değişiklikler

1: orjinal çamurluk koruma( dodik) ve kapı koruma 1000 tl
2: seramik kaplama 5 yıl korumalı 850 tl
3: cam filmi 2 numara yedi cam için 250 tl
4: park sensörü 200 tl
5: bagaj havuzu 100 tl orjinal
6: kol dayama,paspas ve trafik seti hediye

evet arkadaşlar yukardaki aksesuarlar yetkili serviste araç teslim alınmadan takılmıştır.ayrıca servis orjinal cam rüzgarlıklarına 350 tl arka paçalıklar için 170 tl istedi pahalı geldiği için taktırmadım.internetten 50 liraya 4 adet paçalık satın aldım henüz takmadım.

Son düzenleme:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,756
Kayıtlı Üye Sayımız
166,569
Kaydolan Son Üyemiz
lystrakon

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR