Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SERKANEFE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,463
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 465,069
Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Bu ürünü Türkiye'de bulan veya bilen var mıdır :smiley:
http://www.vmaxx.de/en/index.php?fz=255&cat=2&prod=2251&selected_site=3&img=vm02345.jpg&pos_imgreihe=3

veya bu siteden sipariş versek bir sıkıntı çıkar mı tedarik edilmesinde siteyi daha önce kullanan bilen varsa tabii.

Etiketler

Ben aldım ama lz den aldım hatta burdada almak isteyen varmı diye sormuştum kimseden ses çıkmadı
Almak istersen nisanda sipariş vericem tekrar başka bişeyler sanada bundan alabilirim

Duster 4x4 1.5.dci.110.ps için uygun olan kutu içi performans filtre varmı ve nerden buluruz..

Merhaba,

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-hasarli-araclar-arazi-araclari-calisir-yurur-2013-model-dacia-duster-1-5-dci-laurate-20-000-de-151794211/detay/

Bu linkteki araba alınırmı sizce..

troyexplorer' Alıntı:
Ben aldım ama lz den aldım hatta burdada almak isteyen varmı diye sormuştum kimseden ses çıkmadı
Almak istersen nisanda sipariş vericem tekrar başka bişeyler sanada bundan alabilirim

Bende bakıyorum bir süredir aksesuar vs öyle. Kafama yatanları alıyorum ama sis farı çerçevesini büyük bir ihtimal yurtdışından sipariş vereceğim gibi gözüküyor anlaşılan. Bende bikaç bişey daha eklersem siparişime irtibat kurarız belki nisanı beklemeyiz :p

Gelmişken yine birkaç resim atayım ben :smiley:

Şimdilik rüzgarlık ve kapı eşiği ledleri taktım. Ledler epey yakıştı gibi ama bilmiyorum :p

20140126_223347.jpg

20140126_232245.jpg

20140126_223238.jpg

kapı eşik led leri çok güzel olmuş.kendinden pillimi yoksa tavan lambasından kablomu çektiniz.
birde pazar günü duster kartepe gezimiz var,istanbuldaysanız sizleride bekleriz.
https://www.facebook.com/groups/dusterturkiye/668649066509639/?notif_t=group_comment_reply

Arkadaşlar günaydın.Herkes,in sağlığı sıhhati iyidir inşallah.Cannnn beye bi sorum olucaktı.Sis farlarınız çok güzel olmuş,kaça para tuttu,nasıl taktılar nereye bağladılar tamponun o kısmına nasıl taktılar vs.... Bilgi verirseniz çok sevinirim.

devit3' Alıntı:
kapı eşik led leri çok güzel olmuş.kendinden pillimi yoksa tavan lambasından kablomu çektiniz.
birde pazar günü duster kartepe gezimiz var,istanbuldaysanız sizleride bekleriz.
https://www.facebook.com/groups/dusterturkiye/668649066509639/?notif_t=group_comment_reply

Teşekkürler, yok pilli değil, tavan lambası mantığı evet, tavan lambalarıyla beraber tepki veriyor :p
Gruba dahilim zaten evet bilgim var bakalım kısmet saolasın :smiley:

troyexplorer' Alıntı:
Rüzgarlıkların en kötüsünü almışın yaw
En hoş duranı bunlar

valla hiç dikkat etmedim desem, evet şimdi farkettim ;D

yalovalı' Alıntı:
Arkadaşlar günaydın.Herkes,in sağlığı sıhhati iyidir inşallah.Cannnn beye bi sorum olucaktı.Sis farlarınız çok güzel olmuş,kaça para tuttu,nasıl taktılar nereye bağladılar tamponun o kısmına nasıl taktılar vs.... Bilgi verirseniz çok sevinirim.
Sis çerçevelerini sadece almanyadan alabilirsiniz başka hiçbir yerde yok
Montaj kitiyle birlikte geliyor tüp şeklinde sikası var altına sıkıp yuvasına basıyorsunuz
Fiyatı 65 euro + 50 euro kargo ücreti var, kredi kartı komisyonuyla birlikte 390 lirayı buluyor
Nisanı beklerseniz ve kur değişmezse 300 liraya sizede temin edebilirim
Ferdi siparişlerde 115 euroyu gözden çıkarmanız lazım
Facebook grubuna katılın artık uygulamaları ve düZeltmeleri orda yayınlıyorum
Aşağıdaki fotoyu aracıma montaj yaptıktan sonra çekmiştim

image.jpg

emre_ozk' Alıntı:
Merhaba,

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-hasarli-araclar-arazi-araclari-calisir-yurur-2013-model-dacia-duster-1-5-dci-laurate-20-000-de-151794211/detay/

Bu linkteki araba alınırmı sizce..

Biraz daha aşağı düşülürse alınabilir. (Tabii yan taraf masrafı ve tamirat şekli önemli. Sadece doğrultulup düzeltilecekse büyük kısmı, hesabı yapılıp alınabilir. Şayet tamamen değişecekse, ileride satarken sorun oluşturur, alınmamalı.)

Temiz bir arabaya bineyim, günün birinde sorunsuzca satayım derseniz, boşverin. Alınmaz.

Galeri sattığına göre, adamlar hesabını kitabını yapmıştır, çok karlı olsaydı herhalde bu fiyata satmazlardı. Üzerinde düşünmek lazım.

SONUÇ: Sağlamcıysanız alınmaz. Riski severseniz, alınabilir.

Bakmak lazım daha büyük bir hasarı olup bu şekilde toplanmış olabilir sahibinden olsa eyvallahta galeriler bu uyduruk toparlama işini yapıyorlarmış

olguncandan' Alıntı:
Biraz daha aşağı düşülürse alınabilir. (Tabii yan taraf masrafı ve tamirat şekli önemli. Sadece doğrultulup düzeltilecekse büyük kısmı, hesabı yapılıp alınabilir. Şayet tamamen değişecekse, ileride satarken sorun oluşturur, alınmamalı.)

Temiz bir arabaya bineyim, günün birinde sorunsuzca satayım derseniz, boşverin. Alınmaz.

Galeri sattığına göre, adamlar hesabını kitabını yapmıştır, çok karlı olsaydı herhalde bu fiyata satmazlardı. Üzerinde düşünmek lazım.

olguncandan' Alıntı:

Merhaba,

Ben biniciyim en az 5 yıl binerdim almayı çok düşündüm satan kişiyi aradım konuştum. 3000 tl masrafı var dedi ben masraf olarak 6000 tlyi gözden çıkarmıştım zaten ben karar verene kadar araç satıldı :smiley:

Bende ufak tefek değişiklikler yapayım dedim kendi çapımda.
- Kapı direklerine piano black kaplama yaptım.
- Ayak aydınlatması yaptım.
- 'Follow me' modülü taktım. Araca gelirken ve araçtan uzaklaşırken kumanda ile 30sn park sis yanması. Işık sensörlü sadece karanlıkta çalışır. Yazılımı ile iç aydınlatmadaki gibi artarak açılır azalarak söner görsellik açısından.

IMG_2221.JPG

IMG_2229.JPG

IMG_2230.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR