merhaba arkadaşlar paylaşımlar güzel herkesin eline sağlık .cam fitilini öyle yurt dışından falan sipariş vermeyin bence bu cam fitili tüm alemunyum doğramacılarında camla alemunyum arasına sıkıştırılan fitille aynıdır .bilginizecem.321' Alıntı:Cam-göğüs fitili.. yenisi-eskisi
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
yaptırdığınız işlem çok hoş olmuş güle güle kullanın .bende tam böyle bir şey arıyordum paylaşım için teşekkürler .servistemi yaptırdınız konuyu biraz anlatırsanız sevinirim.Onur Kültürel' Alıntı:2013 kasa aracıma orjinal sisteme MENAVRUS uygulaması yükleterek video izleme sınırsız navigasyon güncelleme ve hepsinden önemlisi Ön ve Geri görüş kamerası ekletmem oldu. bu işlemler sırasında hiç bir parçada değişiklik olmadan kesilmeden orjinalliği bozulmadan yapılmasıda ekstradan artısı oldu
İsteyen arkadaşlara yardımcıda olurum
Faraziye yorumlar yapmayalım lütfen ,o doğramacıdan nasıl fitil uydurabiliyorsan alıp uygula test et geri çıkıp çıkmadığını ,ondan sonra bak bu da olabiliyor demek lazımm.sayım' Alıntı:merhaba arkadaşlar paylaşımlar güzel herkesin eline sağlık .cam fitilini öyle yurt dışından falan sipariş vermeyin bence bu cam fitili tüm alemunyum doğramacılarında camla alemunyum arasına sıkıştırılan fitille aynıdır .bilginize
faraziye değil arkadaşım yeni duster 4x4 olan aracıma bu sende uyguladığın yerde boşluk vardı ve aynen senin uyguladığın gibi yaptım çıkma yok ilham kaynağım zeten sensin kaldıki ben doğramacı demedim aleminyum cam kapı işiyle uğraşanlardan bahsettim.ve onlarda camla alemunyum arasına sıkıştırıyorlar bu fitili.saygılartroyexplorer' Alıntı:Faraziye yorumlar yapmayalım lütfen ,o doğramacıdan nasıl fitil uydurabiliyorsan alıp uygula test et geri çıkıp çıkmadığını ,ondan sonra bak bu da olabiliyor demek lazım
Kaldıki yeni dusterla ilgili bir problem değil bu yenilerde orda sünger yok
Yeni duster da oraya sünger yapmadılarsa başka bir önlem almışlardır diye düşünüyorum, göze hitap açısından yaptıysan resimleyin görelim , yurt dışından getirmenize gerek yok diyince somut birşeyler sunmak gerekirm.sayım' Alıntı:faraziye değil arkadaşım yeni duster 4x4 olan aracıma bu sende uyguladığın yerde boşluk vardı ve aynen senin uyguladığın gibi yaptım çıkma yok ilham kaynağım zeten sensin kaldıki ben doğramacı demedim aleminyum cam kapı işiyle uğraşanlardan bahsettim.ve onlarda camla alemunyum arasına sıkıştırıyorlar bu fitili.saygılar
selamlar bu parçalara(arka çamurluk davlumbazı ve silecek plastiğine) benimde ihtiyacım var bu firmayla bende bağlantı kurdum ancak türkiyeye yollayamıyoruz dedi siz nasıl aldınız? istesem benim içinde getirebilirmisiniztroyexplorer' Alıntı:Yoğun uğraşlardan sonra rusyaya da uzandık . Sileceklerin ordaki anlamsız boşluğu kapatan parça ve arka çamurlukları kapatan komple plastik ürünler elimde yarın monte edilmiş haldeki resimlerini paylaşırım