Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SERKANEFE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,463
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 466,079

Etiketler

Ynt: Re: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

cem.321' Alıntı:
Cam-göğüs fitili.. yenisi-eskisi

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
merhaba arkadaşlar paylaşımlar güzel herkesin eline sağlık .cam fitilini öyle yurt dışından falan sipariş vermeyin bence bu cam fitili tüm alemunyum doğramacılarında camla alemunyum arasına sıkıştırılan fitille aynıdır .bilginize

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Onur Kültürel' Alıntı:
2013 kasa aracıma orjinal sisteme MENAVRUS uygulaması yükleterek video izleme sınırsız navigasyon güncelleme ve hepsinden önemlisi Ön ve Geri görüş kamerası ekletmem oldu. bu işlemler sırasında hiç bir parçada değişiklik olmadan kesilmeden orjinalliği bozulmadan yapılmasıda ekstradan artısı oldu ;)
İsteyen arkadaşlara yardımcıda olurum :smiley:

yaptırdığınız işlem çok hoş olmuş güle güle kullanın .bende tam böyle bir şey arıyordum paylaşım için teşekkürler .servistemi yaptırdınız konuyu biraz anlatırsanız sevinirim.

m.sayım' Alıntı:
merhaba arkadaşlar paylaşımlar güzel herkesin eline sağlık .cam fitilini öyle yurt dışından falan sipariş vermeyin bence bu cam fitili tüm alemunyum doğramacılarında camla alemunyum arasına sıkıştırılan fitille aynıdır .bilginize
Faraziye yorumlar yapmayalım lütfen ,o doğramacıdan nasıl fitil uydurabiliyorsan alıp uygula test et geri çıkıp çıkmadığını ,ondan sonra bak bu da olabiliyor demek lazım

Kaldıki yeni dusterla ilgili bir problem değil bu yenilerde orda sünger yok

troyexplorer' Alıntı:
Faraziye yorumlar yapmayalım lütfen ,o doğramacıdan nasıl fitil uydurabiliyorsan alıp uygula test et geri çıkıp çıkmadığını ,ondan sonra bak bu da olabiliyor demek lazım

Kaldıki yeni dusterla ilgili bir problem değil bu yenilerde orda sünger yok
faraziye değil arkadaşım yeni duster 4x4 olan aracıma bu sende uyguladığın yerde boşluk vardı ve aynen senin uyguladığın gibi yaptım çıkma yok ilham kaynağım zeten sensin kaldıki ben doğramacı demedim aleminyum cam kapı işiyle uğraşanlardan bahsettim.ve onlarda camla alemunyum arasına sıkıştırıyorlar bu fitili.saygılar

resimleri görmek lazım..fabrikasyon gibi olmayabilir..

m.sayım' Alıntı:
faraziye değil arkadaşım yeni duster 4x4 olan aracıma bu sende uyguladığın yerde boşluk vardı ve aynen senin uyguladığın gibi yaptım çıkma yok ilham kaynağım zeten sensin kaldıki ben doğramacı demedim aleminyum cam kapı işiyle uğraşanlardan bahsettim.ve onlarda camla alemunyum arasına sıkıştırıyorlar bu fitili.saygılar
Yeni duster da oraya sünger yapmadılarsa başka bir önlem almışlardır diye düşünüyorum, göze hitap açısından yaptıysan resimleyin görelim , yurt dışından getirmenize gerek yok diyince somut birşeyler sunmak gerekir
Ben bütün fitilcileri gezdim oraya uygun görünüşü içime sinen bir fitil bulamadım en orjinal olanı yurt dışındaki fitil

Yurtdışından gelen fitil bu cem abinin arabasına uygularken kayıt ettik bu videoyu:
https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=LJzhFWrGncQ#t=26

Fitili araya sokarken özelliğinden dolayı ordaki hatlara göre şekil alıyor ve dolayısıyla kitleniyor
Piyasada başka birşeyin fitili o araya girer muhakkak ama kilitlenmez ve baktığınız zaman bir bütünmüş gibi gözükmez
Sarsıntı ve esnemede ya dışarı çıkar ya içine kaçar altı boş bir yere çarpıp sonlanmıyor yani fitil camla göğüslük arasında askıda kalıyor
Bu fitil yeni duster için değil zaten eski yani o arada sünger olanlar için , yenilerdeki boşuk aralığı aynı olamayabilir ve söylediğim gibi göZükmeyen iç tarafta önlem almış olabilirler belki bir uygulama yapmaya bile gerek yok

Fitil ve sis farı çerçevesinden nisan sonunda bazı arkadaşlarımız için toplu alım yapıcam fitil ferdi alımlarınızdan daha uygun fiyata geliyor istiyen varsa yardımcı olurum , gümrük olayı garantili risk yok yani
Ordaki sünger yaklaşık 2 sene sonunda yapışkanından kurtuluyor garanti kapsamında değiştirteyim deseniz göğüslüğün çıkması gerekiyor ona göre , bu fitili hiçbir yeri sökmeden uygulayabiliyorsunuz
Fitil fiyatı 120 tl
Sis çerçevesi 350 tl
Fiyatlar bugunki kurdan , alırken fark oluşursa almadan önce bildiririm

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Double din kahverengi çerçeve panele ihtiyacı olan varsa yurtdışından aldığım fiyata vericem . 300 tl

image.jpg

Yeni tip sis çerçevesi satışa girdi isteyen olursa nisan ayında sipariş verilecek fiyat 250 tl. Krom olan 350 tl

image.jpg

troyexplorer' Alıntı:
Yoğun uğraşlardan sonra rusyaya da uzandık . Sileceklerin ordaki anlamsız boşluğu kapatan parça ve arka çamurlukları kapatan komple plastik ürünler elimde yarın monte edilmiş haldeki resimlerini paylaşırım
selamlar bu parçalara(arka çamurluk davlumbazı ve silecek plastiğine) benimde ihtiyacım var bu firmayla bende bağlantı kurdum ancak türkiyeye yollayamıyoruz dedi siz nasıl aldınız? istesem benim içinde getirebilirmisiniz

Rusyadan elden aldırdım , başka türlü olma şansı yok malesef , oraya giden bir tanıdığına aldırman lazım rusya konusunda ben yardımcı olamam malesef , dusteroffroad face gurubunu takip edersen yardımcı olacak birini bulabilirsin
Sis farı krom çerçevesi veya fitil lazımsa bu ayın 5 inde sipariş vericem istersen ayın 5 ine kadar haber verirsin

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR