Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SERKANEFE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,463
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 465,090
Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

:smiley:

487429_10203583210649173_1185104477_n.jpg

1897733_10203583212169211_258099037_n.jpg

1977003_10203583210969181_2065691658_n.jpg

10003399_10203583211889204_2005881576_n.jpg

10171669_10203583211289189_723535443_n.jpg

Etiketler

süloo ne haber
fitili ben de istiyordum unutma lütfen

mustafa resimler neyi ifade ediyor anlaşılamıyor ki ;D

JUNİOR' Alıntı:
mustafa resimler neyi ifade ediyor anlaşılamıyor ki ;D

Abi bütün avrupa anladı.burdamı anlaşılmıycak.zaten 2 gündür grupta özelden yazıyorum yurtdışına

troyexplorer' Alıntı:
Yoğun uğraşlardan sonra rusyaya da uzandık . Sileceklerin ordaki anlamsız boşluğu kapatan parça ve arka çamurlukları kapatan komple plastik ürünler elimde yarın monte edilmiş haldeki resimlerini paylaşırım
süleyman bey bu ürünlerden(davlumbaz ve silecek plastiği) almak istiyorum bana yardımcı olabilirmisiniz artell-russ du sanırım ben bu adamlar ile görüştüm türkiyeye yollamıyoruz dedi siz nasıl getirttiniz

Merhaba;

Herkese selamlar, sonunda tavan sis farlarını taktırdık. Yan taraflarada 4WD stickerı yapıştırdık. Buyrun resimler umarım beğenirsiniz.

13042014578.jpg

13042014579.jpg

09042014574.jpg

09042014575.jpg

09042014576.jpg

Arka bagaj kapağında orjinalinden var zaten.

Bugun sprınt booster pedal taktım, araca ikinci bir turbo ilave etmiş gibi değişim oldu diyebilirim
Yazılımdı chip ti falan fişman uğraşmayın sağı solu kurcalamadan takın pedalı değişimi görün

troyexplorer' Alıntı:
Bugun sprınt booster pedal taktım, araca ikinci bir turbo ilave etmiş gibi değişim oldu diyebilirim
Yazılımdı chip ti falan fişman uğraşmayın sağı solu kurcalamadan takın pedalı değişimi görün

sprint booster pedal nedir hocam?

Gaz pedalı elektronik olan araçlarda ( yeni arabaların hepsi elektronik) pedalla motor arasındaki tepki yi hızlandıran bir parça gaz pedalının fişi çıkartılıp araya bu cihaz takılıyor yani kesme biçme tadilat gerektirmiyor kablolu bir düğmesi var istenirse devreden çıkartılıyor power da iki modu var az buçuk tepkime , full tepkime şeklinde iki modu var
Kalkışlarda hızlanmada inanılmaz faydalı olmasının yanında , en ufak bir zararı yok
Denemek isteyenler Atatürk sanayide BTG de test edebilir, test için takan bir daha çıkartmıyor zaten fiyat 700 tl taksit imkanı var, her markanın parçası ayrı bu kötü gibi gözüksede BTG Şayet araç değiştirirseniz 150 tl fark verip yeni aracınıza uygun olanı takma imkanı veriyor

cevap için teşekkürler. güzel bir uygulama gibi duruyor, aklımda bi kenara not ettim :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR