Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SERKANEFE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,463
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 463,982
Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Rüçhan bey sepet gayet estetik gözüküyor.
Hayırlı olsun.

Etiketler

olcaykarakaya' Alıntı:
Rüçhan bey sepet gayet estetik gözüküyor.
Hayırlı olsun.
=beğendinize sevindim .... yavaş yavaş bişeyler yapmaya çalışıyorum...orj.lastiklerin ömrü bittikten sonrada birazda o kısımlara girmeye çalışacağım...sizlerinde zamanı geldiğinde bilgilerinzden faydalanmak isterim...

veteriner' Alıntı:
Hayırlı olsun güle-güle kullanın.
Teşekkür ederim umarım ilerleyen zamanlarda bi DUSTER buluşması yaparız ... yazrken aklıma geldi de neden olmasın arkadaşlar ...vw'ciler buluşuyor,harley'ciler buluşuyor,toyotacılar buluşuyor,herkes bi şekilde buluşuyor ... biz neden buluşmayalım ? nasıl olur,nerede olur,ne zaman olur ACABA.... hadi arkadaşlar eski vee kıdemli arkadaşımızın konu başlığı açmasını bekelyelim...

ruciko' Alıntı:
Teşekkür ederim umarım ilerleyen zamanlarda bi DUSTER buluşması yaparız ... yazrken aklıma geldi de neden olmasın arkadaşlar ...vw'ciler buluşuyor,harley'ciler buluşuyor,toyotacılar buluşuyor,herkes bi şekilde buluşuyor ... biz neden buluşmayalım ? nasıl olur,nerede olur,ne zaman olur ACABA.... hadi arkadaşlar eski vee kıdemli arkadaşımızın konu başlığı açmasını bekelyelim...
bencede bir aktivite olsa iyi olur ;)

mesela ben yarın oğlumla beraber şüüüüüülee bi Side tarafına uzanmayı düşünüyorum sabah ola hayrola diyeli artıkın :p

ruciko' Alıntı:
mesela ben yarın oğlumla beraber şüüüüüülee bi Side tarafına uzanmayı düşünüyorum sabah ola hayrola diyeli artıkın :p

Rühhan Bey, aracınız güzel olmuş, yan basamaklardan taktırmışşınız, onları acaba müsait bir vaktinizde detaylı resimleyebilir misiniz ? İyi bayramlar.

SERKANEFE' Alıntı:
Rühhan Bey, aracınız güzel olmuş, yan basamaklardan taktırmışşınız, onları acaba müsait bir vaktinizde detaylı resimleyebilir misiniz ? İyi bayramlar.
tabii ki ilk fırsatta fotoğrafaları yayınlarım...lakin dün stepneyi sepete attım atarken ister istemez demire bastım ,kaynağı yapan usta çok uğraştı ama yine de demire bastığımda çok hafif bir esneme hissettim...bu arada ben 100 kg.civarındayım bir de stepnenin ağırlığı ile .... durum bundan ibarettir ... beğendiğinize sevindim ...görüşebilmek ümidi ile iyi geziler.

Aracıma dün ve bugün yaptığım değişiklik onu 2500mt'lere çıkarıp karlı dağ havası aldırmak oldu. Dün Ayder'in yukarısında bulunan Yukarı Kavron yaylasındaydık(2300mt) bugün ise Trabzon Uzungöl'ün üzerinde bulunan Gudi Yaylasında (2500mt). Her yer kar ve sis. Sıcaklık eksilerde. Manzara ve hava ise müthiş.

[attachment=1]

IMG_0519.JPG

ümiterkan' Alıntı:
Aracıma dün ve bugün yaptığım değişiklik onu 2500mt'lere çıkarıp karlı dağ havası aldırmak oldu. Dün Ayder'in yukarısında bulunan Yukarı Kavron yaylasındaydık(2300mt) bugün ise Trabzon Uzungöl'ün üzerinde bulunan Gudi Yaylasında (2500mt). Her yer kar ve sis. Sıcaklık eksilerde. Manzara ve hava ise müthiş.

[attachment=1]
ümit bey yerinizde olmayı arzu ederdim .... o mis gibi temiz havayı ciğerlerinize bol bol çekmişsinizdir umarım...bizler antalyada henüz kısa kollularla geziyoruz gerçi ... kıskandırmak gibi olmasın...ama hep söylerim oduncu bekler kış gelsin dondurmacı bekler yaz gelsin... bizim durumda bunun benzeri , ;insanoğlu nankörüz işte ! imrendim size ... hayırlı bayramlar diliyorum

ruciko' Alıntı:
ümit bey yerinizde olmayı arzu ederdim .... o mis gibi temiz havayı ciğerlerinize bol bol çekmişsinizdir umarım...bizler antalyada henüz kısa kollularla geziyoruz gerçi ... kıskandırmak gibi olmasın...ama hep söylerim oduncu bekler kış gelsin dondurmacı bekler yaz gelsin... bizim durumda bunun benzeri , ;insanoğlu nankörüz işte ! imrendim size ... hayırlı bayramlar diliyorum

Kar yağsın diye dua ediyoruz yağmayınca da biz çıkıyoruz karlı seviyelere ne yapalım :smiley: size ve tüm gezenbilircilere de hayırlı bayramlar dilerim.

Hepinize iyi bayramlar, dusterların altında karter koruma var mıdır?

Offroad'cu,piknikçi,dağcı,denizci,arama kurtarmacı,dalgıç,yüzücü...,kısacası gezenbilirde takılan veya takılmayan tüm müslüman din kardeşlerimin kurban bayramını tebrik eder herkese sağlık sıhhat dilerim .....

duster club sayfasında rastladım toplam 90 liraya mal oluyormuş
http://www.daciakulubu.com/showthread.php?tid=2863

03112011_003.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

SON KONULAR

Geri