ali şen
DUSTERCI
Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?
güzel olmuş bence diğer fotolarıda güzel
güzel olmuş bence diğer fotolarıda güzel
Rüçhan Bey in ziyaretine çok memnun oldum umarım daha sık bir araya gelir aktiviteler de yaparız teşekkürlerruciko' Alıntı:Ali Şen ve Rüçhan Afşar; Manavgat'ta
;D ;D ;D TÜM İSLAM ALEMİNİN KURBAN BAYRAMI MÜBAREK OLSUN ;D ;D ;Ddopamin' Alıntı:Ali kardeş kendiniz çalıp kendiniz oynamışsınız abdullah bey (veteriner) korhan bey (kyenipazar) olmayınca topiğiniz çok yavan kalmış giresim gelmedi
ali şen' Alıntı:;D ;D ;D TÜM İSLAM KURBAN BAYRAMI MÜBAREK OLSUN ;D ;D ;D
evet kardeş düzeltim saoldopamin' Alıntı:Aleminin diyecektin herhalde sağol dostum seninde
çok şık olmuş güle güle kullanınpapilio55' Alıntı:2. egzoz yeri zaten tamponda mevcut. Şablonunu hazırlanıp dekopaj ile açıldı, asıl egzoz borusuna yandan, başka bir boruyu ekleyecek şekilde girilerek sistem oluşturuldu. Sallanmaması için altta, yukarıda sabit bir yere takoz koyulup, bir parça ile kaynatılarak sabitlendi.. bedeli 160 tl..
lastiklerin ebadını ,markasını ve modelini öğrenebilirmiyim acaba ...bu arada geçmiş bayramınız mübarek olsun..papilio55' Alıntı:2. egzoz yeri zaten tamponda mevcut. Şablonunu hazırlanıp dekopaj ile açıldı, asıl egzoz borusuna yandan, başka bir boruyu ekleyecek şekilde girilerek sistem oluşturuldu. Sallanmaması için altta, yukarıda sabit bir yere takoz koyulup, bir parça ile kaynatılarak sabitlendi.. bedeli 160 tl..
GÜZEL OLMUŞ GÜLE GÜLE KULLANINpapilio55' Alıntı:2. egzoz yeri zaten tamponda mevcut. Şablonunu hazırlanıp dekopaj ile açıldı, asıl egzoz borusuna yandan, başka bir boruyu ekleyecek şekilde girilerek sistem oluşturuldu. Sallanmaması için altta, yukarıda sabit bir yere takoz koyulup, bir parça ile kaynatılarak sabitlendi.. bedeli 160 tl..
papilio55' Alıntı:Teşekkürler, sizin de geçmiş bayramınız mübarek olsun..
Lastikler BF Goodrich All-terrain T/A. Orijinale yakın ebatlarda 215/70/16. Arazi performansı açısından çok memnunum. Asfaltta ise 80-90 km'den sonra biraz ses geliyor ama ben alıştım bile Bence çok rahat bir lastik..
ataman67' Alıntı:Lastiklerin fiyati ne kadar tanesi kış lastiği olarak kullanır mı.?
Eminim ki lastikler karda da iş yapar .... ben bişey daha soracağım arkadaşım ,paçalıklar nereden ve ne kadar tuttu desem ?papilio55' Alıntı:Lastiklerin 4 tanesi 1100 liraya mal oldu.. Aldıktan sonra hiç kar yağmadığı için bir şey söyleyemeyeceğim Tabi ki bir kış lastiği kadar olamaz ama karda da oldukça performanslı olduğundan bahsedilmişti (yine burada, bir başka başlık altında).. Ayrıca lastik üzerinde, yanakta bir üçgen içerisinde kar tanesi sembolü mevcut. Yani karda da olumlu sonuçlar vereceğini tahmin ediyorum..