KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?
Arkadaş şuraya ne zaman resim koysam , arabanın başına hiç olmayacak bişey geliyor , yuh artık !!
Benim aracım en kötü dusterlardan biri ve 5 para etmez
Facebook da duster offroad türkiye grubuna katılırsanız hem hoş sohbetimize dahil olursunuz hem de egzoz dahil duster hakkında her türlü bilgiye ulaşabilirsiniz..
Herkese Selamlar.
Eski bir konu ama,forumu bastan sona taradım,ayak altı aydınlatma için elektrik bağlantılarını nasıl yaparız sorusuna cevap bulamadım.Yardımcı olurmusunuz?Araç 2011 4*4 look
Gece sürekli yanmasını istiyorsanız, park lambası elektriğine, kapı açıkken yanmasını istiyorsanız tavan lambası kablosundan elektrik alıyorsunuz
Işıkları döşeyip bağlantı kısmını bir oto elektrikçide yaptırabilirsiniz çok para tutacak bir iş değil
Sayın Süleyman Kaptan teşekkür ederim.Ayrıca ben tavan ampulünü ve bagaj aydınlatma ampulünü değiştirmek istiyorum.(daha fazla ışık veren bir ampul ile) led olabilir v.s.bu konuda teknık bilgi rica ediyorum.oralara takabileceğim ampulun boyu,eni, montajı v.s.
şimdiden teşekkürler.