DUSTER 4*4 3 TEKER DE

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ali şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 157
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,272
Ynt: DUSTER 4*4 3 TEKER DE

Assasin' Alıntı:
Anti-dustercıların size karşı gösterdiği tutumu (Bol önyargılı tutum)sizde onlara gösteriyorsunuz.Ne kadar doğru bu? Duster ile diğer suvları karşılaştırmışsınız ama , ben tiguanın ve crvnin yapabildiklerine şahit oldum. Yani bir dusterla karşılaştırılmaması gereken araçlar. Diğerleri konusunda bir fikrim yok.Zaten şöyle de bir durum var ki , Tiguan olsun crv olsun bunların motorları daha yüksek duster'a göre. Bu 2.5 düz dizel defenderla Cherokee 5.9u karşılaştırmak gibi birşey.

Şahsen ben o saydığınız SUV'ların Duster'ın tırnağı olamaz derken, arazi performansına ek olarak motor hacmi, yakıt ekonomisi, vergi avantajı, 5 kapı geniş olması, bağımsız yumuşak süspansiyon oluşu, yaygın servis ağı ve ucuz yedek parça vs..etkenlerden dolayı olamaz demek istemiştim. ;)

Etiketler

Yani sözün özü duster 1 tekeri havaya kaldırdı safkan arazi aracı olduya geldi olay..Arkadaşlar yapmayın 1 teker kaldırmakla bu iş oluyorsa en iyisi duster kabul.

o zaman buda uzay mekiği

flying_defender_VIA_PakWheels(com).jpg

cenkcc' Alıntı:
Biz genelde gölgelik olsun diye yada yağmurdan korunmak için tekerleri kesiyoruz yerden
birader o tam kafanın arkasında kalan iki teker arasındaki uzun boru ney öyle sabit aks denen gereksiz şey o mu :D

mstdgbkn' Alıntı:
satıp navara alabilirsiniz mesela :D

Yanlız dikkat edin navara'ların 2004 ve öncesi 1 yıldızdır. Evet yanlış okumadınız 1 yıldız (duster 3 yıldız). Airbag filan geç açılıyodu yanılmıyosam .Youtube da videoları var seyredebilirsiniz!

fbmy' Alıntı:
Yanlız dikkat edin navara'ların 2004 ve öncesi 1 yıldızdır. Evet yanlış okumadınız 1 yıldız (duster 3 yıldız). Airbag filan geç açılıyodu yanılmıyosam .Youtube da videoları var seyredebilirsiniz!

2004 navara yoktur 2005 - 2008 arası 3 yıldızdır
2008 den sonrakiler serviste ücretsiz yazılım güncellemesi ile 4 yıldız yapılmıştır 2009 navara euroncap testini izleyin !

darktreys' Alıntı:
2004 navara yoktur 2005 - 2008 arası 3 yıldızdır
2008 den sonrakiler serviste ücretsiz yazılım güncellemesi ile 4 yıldız yapılmıştır 2009 navara euroncap testini izleyin !

2009'u göremedik
http://www.euroncap.com/carsearch.aspx?q=navara

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR