Ynt: DUSTER 4*4 3 TEKER DE
Şahsen ben o saydığınız SUV'ların Duster'ın tırnağı olamaz derken, arazi performansına ek olarak motor hacmi, yakıt ekonomisi, vergi avantajı, 5 kapı geniş olması, bağımsız yumuşak süspansiyon oluşu, yaygın servis ağı ve ucuz yedek parça vs..etkenlerden dolayı olamaz demek istemiştim.
Assasin' Alıntı:Anti-dustercıların size karşı gösterdiği tutumu (Bol önyargılı tutum)sizde onlara gösteriyorsunuz.Ne kadar doğru bu? Duster ile diğer suvları karşılaştırmışsınız ama , ben tiguanın ve crvnin yapabildiklerine şahit oldum. Yani bir dusterla karşılaştırılmaması gereken araçlar. Diğerleri konusunda bir fikrim yok.Zaten şöyle de bir durum var ki , Tiguan olsun crv olsun bunların motorları daha yüksek duster'a göre. Bu 2.5 düz dizel defenderla Cherokee 5.9u karşılaştırmak gibi birşey.
Şahsen ben o saydığınız SUV'ların Duster'ın tırnağı olamaz derken, arazi performansına ek olarak motor hacmi, yakıt ekonomisi, vergi avantajı, 5 kapı geniş olması, bağımsız yumuşak süspansiyon oluşu, yaygın servis ağı ve ucuz yedek parça vs..etkenlerden dolayı olamaz demek istemiştim.