yavuz-çelikel
www.isteataturk.com
Ynt: DUSTER 4*4 3 TEKER DE
Aynı görüşte olduğumu belirtmek isterim.
Aynı görüşte olduğumu belirtmek isterim.
darktreys' Alıntı:ne kilidi abi arka sabit değilki kilit otlsun arkayla ön hareketli aks
yavuz-çelikel' Alıntı:vx100'dede ön parçalı aks ama kilit var.
yavuz-çelikel' Alıntı:vx100'dede ön parçalı aks ama kilit var.
turkakreb' Alıntı:prd ben konuyu biraz değiştireceğim, fotoğraftaki duster o şekildeyken geri vitese taksa çıkabilirmi? yani arka aksında kilit veya benzeri bir şey varmı?
discovery-V8' Alıntı:Neden bukadar aşağılıyorsunz duster ları anlayamadım , başka bişeyle kıyaslanacaksa kendi sınıfındakilerle kıyaslanması yerinde olur, bence kendi sınıfına görede başarılı bir araç.
Açıkçası arazide neler yaptığınıda birici elden görmek isterim, heves kırıp gelecek fotoların önünü kesmeyelim bence.
Elbette ki havada kalır. Ancak araç 4x2 ise , havada kalan lastik çekiş lastiğiyse , lastik boşa dönmez.vwcaravelle' Alıntı:merak ettiğim bir şey var tüm bağımsız süspansiyonlu araçların tekeri böyle havada kalırmı, yoksa altınımı vurur merak ediyorum yoksa 4x4 lere özgü bi sistemmi ?
4x4 bora bir tekeri havada kalıyor 4x2 boradada bir teker havada kalırmı yoksa altınımı vurur
http://www.youtube.com/watch?v=-TfeGJ4pLRU
Assasin' Alıntı:Elbette ki havada kalır. Ancak araç 4x2 ise , havada kalan lastik çekiş lastiğiyse , lastik boşa dönmez.
4x2 araç önden çekişliyse arkada askıda kalan teker neden dönsün , ya da arkadan itişliyse önde askıda kalan neden dönsün.fbmy' Alıntı:Tam anlamadım 4x2 de neden boşa dönmez ?
Assasin' Alıntı:Elbette ki havada kalır. Ancak araç 4x2 ise , havada kalan lastik çekiş lastiğiyse , lastik boşa dönmez.
Yanlış yazmışım mazur görün.fbmy' Alıntı:Havada kalan ''çekiş lastiği'' ise yazmışınız bu kısım kafamı karıştırdı ? Yoksa çekiş olmayan lastik tabi ki dönmez !