darktreys' Alıntı:2009 u 4 yıldız adac veya chcap testlerinde var euroncap testlerinde yok ayrıca sadece bulamadık diyerek gelip buraya cevap niye yazılır ?
insanları yanıltmayın 1 yıldız hangi nissan almış
darktreys' Alıntı:insanları yanıltmayın 1 yıldız hangi nissan almış
darktreys' Alıntı:konu konuyu açmıştı bir zamanlar nissan almadan önce bakmıştım şimdi burada sidik yarıştırmak için uğraşmak istemiyorum arayan bulur , bilen bilir. ayrıca şu anda euroncap testlerine girmeyen birçok exclusive class araç diğer testlere giriyor bu onların kötü araçlar olduğu anlamına gelmez euroncap testleride bir devlete bağlı değil resmi değil sadece en güvenilir kaynak o kadar. ingilizceniz iyi ise kendilerine mail atın neden yapmadıklarını sorun 2011 ini yapıp koysunlar
mstdgbkn' Alıntı:şimdi duster navaradan iyi diyecekler ve film kopacak yani olunur da bu kadar fanatik olunmaz abicim
ümiterkan' Alıntı:Bence Duster Navara'dan iyidir, pickup'tan arazi aracı olmaz. ;D
yavuz-çelikel' Alıntı:şasesiz arazi aracıda olmaz.
yavuz-çelikel' Alıntı:onların çoğu arazi aracı değil zaten, niva kısa olmasıyla kurtarıyor kendini.
ümiterkan' Alıntı:Biz de kısa sayılırız
yavuz-çelikel' Alıntı:Araç güzel benimde hoşuma gidiyor ancak lades kemiği gibi akslarla fazla zorlamamak , fazla iddialı olmamak lazım diye düşünüyorum. Sert ofroad gezileri haricinde her geziye gelir gider bu araç, ancak sert ofroadda pek şansı yok dedim diye kötü demedim, güzel araç bence.
mstdgbkn' Alıntı:navaranın mı arazisi iyi peki sizin rr dusterin mi