DUSTER 4*4 3 TEKER DE

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ali şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 157
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,268
Ynt: DUSTER 4*4 3 TEKER DE

2009 u 4 yıldız adac veya chcap testlerinde var euroncap testlerinde yok ayrıca sadece bulamadık diyerek gelip buraya cevap niye yazılır ?

insanları yanıltmayın 1 yıldız hangi nissan almış

Etiketler

darktreys' Alıntı:
2009 u 4 yıldız adac veya chcap testlerinde var euroncap testlerinde yok ayrıca sadece bulamadık diyerek gelip buraya cevap niye yazılır ?

insanları yanıltmayın 1 yıldız hangi nissan almış

Ncap'tan 4 yıldız alamayınca Adac'a mı yaptırmışlar testi ;D elma ile armut olmuş biraz. Bir link gönderseniz de biz de görsek şu 4 yıldızlı adac testini ;)

konu konuyu açmıştı bir zamanlar nissan almadan önce bakmıştım şimdi burada sidik yarıştırmak için uğraşmak istemiyorum arayan bulur , bilen bilir. ayrıca şu anda euroncap testlerine girmeyen birçok exclusive class araç diğer testlere giriyor bu onların kötü araçlar olduğu anlamına gelmez euroncap testleride bir devlete bağlı değil resmi değil sadece en güvenilir kaynak o kadar. ingilizceniz iyi ise kendilerine mail atın neden yapmadıklarını sorun 2011 ini yapıp koysunlar

darktreys' Alıntı:
konu konuyu açmıştı bir zamanlar nissan almadan önce bakmıştım şimdi burada sidik yarıştırmak için uğraşmak istemiyorum arayan bulur , bilen bilir. ayrıca şu anda euroncap testlerine girmeyen birçok exclusive class araç diğer testlere giriyor bu onların kötü araçlar olduğu anlamına gelmez euroncap testleride bir devlete bağlı değil resmi değil sadece en güvenilir kaynak o kadar. ingilizceniz iyi ise kendilerine mail atın neden yapmadıklarını sorun 2011 ini yapıp koysunlar

Adac testlerinde Navara yok da, onun için sormuştum yani ;)

şimdi duster navaradan iyi diyecekler ve film kopacak :D :D yani olunur da bu kadar fanatik olunmaz abicim :D

yavuz-çelikel' Alıntı:
şasesiz arazi aracıda olmaz.:smiley::smiley:

Şasesiz Niva yıllardır arazi aracı oluyor da Duster mı olmayacak :smiley: Olur olur ;) Hani şu meşhur kare kasa Jeep XJ de şasesizdir, ayrıca Disco III , RR sport, Yeni Grand vitara da öyle.

ümiterkan' Alıntı:
Biz de kısa sayılırız :smiley:

Araç güzel benimde hoşuma gidiyor ancak lades kemiği gibi akslarla fazla zorlamamak , fazla iddialı olmamak lazım diye düşünüyorum. Sert ofroad gezileri haricinde her geziye gelir gider bu araç, ancak sert ofroadda pek şansı yok dedim diye kötü demedim, güzel araç bence.

yavuz-çelikel' Alıntı:
Araç güzel benimde hoşuma gidiyor ancak lades kemiği gibi akslarla fazla zorlamamak , fazla iddialı olmamak lazım diye düşünüyorum. Sert ofroad gezileri haricinde her geziye gelir gider bu araç, ancak sert ofroadda pek şansı yok dedim diye kötü demedim, güzel araç bence.

Navaracı'ları kızdırmak için Duster ile Navara'yı kıyaslamak istemiştim sadece :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR