Duster 1.5dci 90hp Titreme Problemi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EIRP Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 36
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,036
Ynt: Duster 1.5dci 90hp Titreme Problemi

abbasyolcu444' Alıntı:
tartışmayı bırakın fikir ve tecrübe yazın benim 4*2 de titreme sorunu oluştu ben yolda bozukluk olmasından balans ayarına her şeyi düşündüm tecrübeme dayanarak balanscıya götürdüm aracı kullandı balans değil akslara baktır dedi sanayideki ustamla söktük baktık akslardaki yağ su gibi olmuş ve kalmamış yani kurumuş arabamda km de yok ama bu km de böyle olması yağın kalitesiyle ilgili olabileceğini söylediler. aksları yağlattım şimdi hiç titreme yok. 4*2 ambiance 1.6 16v

Kaç km de araç?

Etiketler

abbasyolcu444' Alıntı:
tartışmayı bırakın fikir ve tecrübe yazın benim 4*2 de titreme sorunu oluştu ben yolda bozukluk olmasından balans ayarına her şeyi düşündüm tecrübeme dayanarak balanscıya götürdüm aracı kullandı balans değil akslara baktır dedi sanayideki ustamla söktük baktık akslardaki yağ su gibi olmuş ve kalmamış yani kurumuş arabamda km de yok ama bu km de böyle olması yağın kalitesiyle ilgili olabileceğini söylediler. aksları yağlattım şimdi hiç titreme yok. 4*2 ambiance 1.6 16v
Aks derken körüklerin içimdeki yağmı?

29000 km de evet körüklerin içindeki yağ akslar sökülerek yağlanması gereken yerler komple yağlandı

2 sene gecmis uzerinden ama problemin cozumunu yazmayi atlamisim.

Balans yapildi,lastikler degisti, rot ayari yapildi sorun devam etti. Saft balansi bozuk olma ihtimaline karsilik saftciya goturuldu. Saftta balans problemi bulunamadi. En son sanziman alt ve ust takozlari degisti. Ondan sonra problem ortadan kalkti.

Tepetakla gonderildi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,834
Kayıtlı Üye Sayımız
166,624
Kaydolan Son Üyemiz
turbotesisat

SON KONULAR

Geri