Ducato Karavanımı Kendim Yapmak Istiyorum. 12,8 M3

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ALPAY TOLGA Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 118
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,922
f8dc40952cd722c97f815d24a60fbb01.jpg

ec4e8c9dd6043369fa5fb0f7f30bbeb5.jpg

Banyo camını da taktım. İşler yavaş gidiyor.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Biraz zor bitecege benziyor. Mesai saatlerim cok fazla haftada 1 yada 2 gun ama bitecek tabii

Bu gün yine çok zor gecti. Amortisörlerin yerini ayarlak zor oldu. Ama başardım. Şuan çalışıyor. Yerine takmadim çünkü yağmur geçirmez kumaşın Ölçüleri yeni belli oldu onuda diktim mi. Haftaya takarim her hale.

72578b66e01efb325dd8692a3da5c9d7.jpg

879b16c4c6252e96669ce3420e044af1.jpg

Harika görünüyor makasların kollarını biraz daha uzun tutsaydınız açıkken sanki dar olan kısımı yukarı atıp daha ferah olabilirdi ,yinede bence çok başarılı elinize saglık tebrikederim.

Harika görünüyor makasların kollarını biraz daha uzun tutsaydınız açıkken sanki dar olan kısımı yukarı atıp daha ferah olabilirdi ,yinede bence çok başarılı elinize saglık tebrikederim.
Haklısınız bende öyle düşündüm. Hatta o kısmı kaldırmak için daha farklı makaslarda yaptım ama ilave uzantılar ve uzun makaslar fazla sarsıntı yaptı. Bunu bir test edip. Yatma durumun da bir rahatsızlık olursa biraz değişiklik yapabilirim. ;)

MERHABA Öncelikle kolay gelsin dikkat edin cok risk alıyorsunuz dilerim panel ağırlığı hesaplanarak alt yapı yapılıyor,dur kolay gelsin

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR