ADNANILGAZ
GEZGİN
Ynt: Ducato Camper İle 50 Günlük 2013 Avrupa Seyahatimiz
Selanik'ten manzaralar
Selanik'ten manzaralar
ADNANILGAZ' Alıntı:Mustafa bey,
Sizin seyahat anılarınızı da büyük bir keyifle okudum ve okumaya devam ediyorum. Bu seyahatlerimizi planlamada sizlerin görüşlerinizden azami derecede faydalandım. Çok teşekkür ederim. Şartlar ne olursa olsun, içinizdeki yazma ve paylaşma şevkinizi hiçbir zaman kırmayın. Çünkü tek bir insana bile verebileceğimiz katkının ölçülemeyecek kadar değerli olduğuna inananlardanım.
Öneri ve katkılarınızı her zaman bekliyorum.
ADNANILGAZ' Alıntı:...
Depolarımızdaki atık suyun boşaltılması konusunda İtalya, İsviçre, Avusturya, çok sıkıntılı ülkeler. Bazı kampinglerde bu hizmetin verilmesine rağmen henüz tam bir standard sağlanamamış. Özellikle sitemizde de gündeme gelen akaryakıt istasyonlarında boşaltım ünitelerinin olması gerçekten üzerinde ısrarla durulması gereken bir konu. Yunanistan'da Otoyol boyunca birçok noktada boşaltım üniteleri tabelalarını görmekteydik. Bu ünitelerin sık aralıklarla olması, karavanlarımızda taşıdığımız extra yükten bir an önce kurtulup, daha az yakıt sarfiyatına da katkı sağlayacaktır.
...
Gerçekten büyük kolaylık. Teşekkürler.ADNANILGAZ' Alıntı:Koordinatı: N40 42 48.68 E23 42 21.23
(Not:Bu koordinatlar, kopyalanıp Google Earth arama çubuğu üzerine yapıştırıldığında hedefe hemen ulaşabilecek şekilde oluşturulmuştur. Çünkü bazı farklı yazılmış koordinatlar google earth tarafından tanınmıyor.)