DOSOD; Düzce 4. Geleneksel Yörükler Yaylası Offroad Etkinliği Ön Duyurusu (21 - 23 Eylül 2012)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mahirisa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 64
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,588
Ynt: DOSOD; Düzce 4. Geleneksel Yörükler Yaylası Offroad Etkinliği Ön Duyurusu (21 - 23 Eylül 2012)

ben de takip edeyim.

Etiketler
Ynt: DOSOD; Düzce 4. Geleneksel Yörükler Yaylası Offroad Etkinliği Ön Duyurusu (21 - 23 Eylül 2012)

Nihayet mutlu son.Nezamandır tarih bekliyorduk.Kesinlikle ordayız.

Selam
Yarış alanına normal araçla ulaşım mümkünmüdür?

DOSOD; Düzce 4. Geleneksel Yörükler Yaylası Offroad Etkinliği Ön Duyurusu (21 - 23 Eylül 2012)

Mumkun. Son virajlar keskin ve tozlu ve birazda dik idi gecen sene
Bu bolum 500 m filan. Gerisi asfalt ve otoban

jeomad' Alıntı:
Mumkun. Son virajlar keskin ve tozlu ve birazda dik idi gecen sene
Bu bolum 500 m filan. Gerisi asfalt ve otoban

Murat, geliyorsun değil mi?

Gelmeyi cok istiyorum. Siyah aracimla 2 takla attim cimende drift atarken . Estetik ameliyat masasinda. Yeni duz vitesli L 200 aldim onuda cizmiycem diye kendime sozum var. Audiyle izlemeye gelsem olurmu ?
Yok abi bu sene cekemiycen o olum cukurundan beni

bir kere katılmıştım binek arac ile.şimdi de 4x4 var bakalım kısmet ve nasip meselesi.Yarışa değil etkinliğe katılmıştım yanlış anlaşılmasın.

jeomad' Alıntı:
Gelmeyi cok istiyorum. Siyah aracimla 2 takla attim cimende drift atarken . Estetik ameliyat masasinda. Yeni duz vitesli L 200 aldim onuda cizmiycem diye kendime sozum var. Audiyle izlemeye gelsem olurmu ?
Yok abi bu sene cekemiycen o olum cukurundan beni
geçmiş olsun. sen yine de ne olur ne olmaz diye L200 ile gel. o çukurda olmasa da başka çukurda oynarız biraz.
bekliyorum :smiley:

@mahirisa
Rescue lik yapabilirim
Belki vincime navara takilir değilmi?

Boloff orada olacaktır. Etkimliğimizi haber desteği için Boloff.com'da da duyurduk.
Düzce Off Road Oyunları

Yörük Yaylası Off Road Oyunları için tüm DOSOD üyelerine başarılar diler, sorunsuz bir organizasyona daha imzalarını atmalarını temenni ederiz.

@mahirisa

Bana hakkari daglarinda offroad cikti
İyi eglenmeler size

jeomad' Alıntı:
@mahirisa

Bana hakkari daglarinda offroad cikti
İyi eglenmeler size

Hayırdır Murat, Komando mu yazdılar yoksa

ict3055' Alıntı:
Boloff orada olacaktır. Etkimliğimizi haber desteği için Boloff.com'da da duyurduk.
Düzce Off Road Oyunları

Yörük Yaylası Off Road Oyunları için tüm DOSOD üyelerine başarılar diler, sorunsuz bir organizasyona daha imzalarını atmalarını temenni ederiz.
Çağrı, destekerliniz için teşekkürler.

Etkinliğimize katılan tüm dostlarımıza çok teşekkür ederiz. görselleri yakında yükleyeceğiz.

Mahir Bey,

Ben Cuma günü karanımla geldim. Ancak, köy çıkışı ilk virajda kaldım.

Okulun bahşesine park ettim.
Sizi deflarca aramama ragmen telefonunuza ulaşamadım
Akşam, geri ankaraya döndüm :(

Bülent Koçoğlu

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR