DOSOD; Düzce 4. Geleneksel Yörükler Yaylası Offroad Etkinliği Ön Duyurusu (21 - 23 Eylül 2012)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mahirisa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 64
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,943
Ynt: DOSOD; Düzce 4. Geleneksel Yörükler Yaylası Offroad Etkinliği Ön Duyurusu (21 - 23 Eylül 2012)

Bülent bey,
Cumartesi sabah 10.30 gibi alana geldim, ilk sizi sordum. arkadaşlardan çıkamamış olduğunuzu ve döndüğünüzü duydum. çok üzüldüm. telefonumda bir problem vardı, size de dönüş yapamadım. kusura bakmayın. umarım bir sonraki etkinlikte (söz telefonumu değiştireceğim) görüşürüz.

Etiketler
Ynt: DOSOD; Düzce 4. Geleneksel Yörükler Yaylası Offroad Etkinliği Ön Duyurusu (21 - 23 Eylül 2012)

Etkinlikten bir kaç foto...

DSCF0133.JPG

DSCF0134.JPG

DSCF0136.JPG

DSCF0137.JPG

DSCF0140.JPG

Devam...

DSCF0141.JPG

DSCF0144.JPG

DSCF0149.JPG

DSCF0152.JPG

DSCF0153.JPG

bir de video...

http://www.dailymotion.com/video/xtu6o9_dosod-4-yorukler-yaylasy-offroad-etkinliyi-2_auto

Öncelikle emeği geçen herkesi tebrik ediyorum güzel bir çalışma olmuş etap gayet güzeldi.Bol çamurlu ve seyir zevki yüksekti.Sapanca offroad olarak memnun kaldığımızı bildirmek isterim.Kamp yeri,wc ve ışıklandırma olayı gayet başarılıydı fakat biz cumartesi saat 19:00 gibi oradaydık ve geldiğimiz de yakacak sıkıntısı çektik.aslında iyi bir düzenleme olsaydı bu sıkıntı yaşanmazdı oradaki odun herkese yeterdi bazı grupların haddinden fazla büyük ateş yakması ve odunları stoklaması böyle bir sıkıntıya yol açtığını düşünüyorum.Birde 1. tur bittikten sonra 6 kapıdaki yapılan tadilat çalışması olmasaydı daha iyi olacaktı.Birde bu etaba iyi bir ödül yakışırdı.Tüm DOSOD üyelerinin ellerine sağlık güzel bir oyundu.

Emeği geçenlere teşekkürler.Her yönü ile güzel bir etkinlikti.Fakat bir konuya dikkat çekmek istiyorum.Araçlar diyoruz, doğa sevgisi diyoruz, kampçılık, offroadçılık, sokaklarda değil doğada< geçirilen bir zaman ve bu anlamda bilgi yüklenen bir gençlik!Amacımız bunlar değilmi? Çoğunuzun hoşuna gitmeyecek ama (kimsenin özel hayatı ile asla ilgim karışmaya haddim de yok, sadece bir an düşünelim) artık bu tür etkinliklerde içmemek, elinde bir şişe yada kutu ile gezmemek ahlakımıza, kültürümüze, offroad bakışına çokmu ters?Bu işi biraz daha usturubunda yapamazmıyız?Gencecik kardeşlerimiz de maşallah büyüklerini örnek almaya başlamışlar.18-20 yaşında arkadaşlarda göstere göstere bakın nasıl içiyorum der gibi bir duruş sergilemeye çalışıyor.İçen içer içmeyen içmez.Elbet kimse karışamaz.Ama lütfen biraz adabına uygun davranalım.Orya her kesimden insan geliyor.Gezilerimizi ,etkinliklerimizi lütfen alkol etiliğine dönüştürmeyelim.Yanlış anlayacak varsa ADI ÜZERİNDE YANLIŞ ANLAYACAKTIR:smiley:Anlamak isteyen zaten haklısın kardeşim, köşesine çekilip içmek en güzeli diyecektir:smiley:Herkese teşekkürler bu güzel etkinlik için.

fahri_arkan' Alıntı:
Öncelikle emeği geçen herkesi tebrik ediyorum güzel bir çalışma olmuş etap gayet güzeldi.Bol çamurlu ve seyir zevki yüksekti.Sapanca offroad olarak memnun kaldığımızı bildirmek isterim.Kamp yeri,wc ve ışıklandırma olayı gayet başarılıydı fakat biz cumartesi saat 19:00 gibi oradaydık ve geldiğimiz de yakacak sıkıntısı çektik.aslında iyi bir düzenleme olsaydı bu sıkıntı yaşanmazdı oradaki odun herkese yeterdi bazı grupların haddinden fazla büyük ateş yakması ve odunları stoklaması böyle bir sıkıntıya yol açtığını düşünüyorum.Birde 1. tur bittikten sonra 6 kapıdaki yapılan tadilat çalışması olmasaydı daha iyi olacaktı.Birde bu etaba iyi bir ödül yakışırdı.Tüm DOSOD üyelerinin ellerine sağlık güzel bir oyundu.
Uyarı ve önerileriniz için teşekkürler. mutlaka bir sonraki etkinliğimizde bunları göz önüne alacağız. aslında odun konusunda sıkıntı olmayacağını ön görmüştük ama yeterli tedbiri alamamışız demekki (her iki anlamda da, hem tedarik hem dağıtım).
Etkinliğimize katıldığınız için bizler teşekkür ederiz.

outlaw06' Alıntı:
Emeği geçenlere teşekkürler.Her yönü ile güzel bir etkinlikti.Fakat bir konuya dikkat çekmek istiyorum.Araçlar diyoruz, doğa sevgisi diyoruz, kampçılık, offroadçılık, sokaklarda değil doğada< geçirilen bir zaman ve bu anlamda bilgi yüklenen bir gençlik!Amacımız bunlar değilmi? Çoğunuzun hoşuna gitmeyecek ama (kimsenin özel hayatı ile asla ilgim karışmaya haddim de yok, sadece bir an düşünelim) artık bu tür etkinliklerde içmemek, elinde bir şişe yada kutu ile gezmemek ahlakımıza, kültürümüze, offroad bakışına çokmu ters?Bu işi biraz daha usturubunda yapamazmıyız?Gencecik kardeşlerimiz de maşallah büyüklerini örnek almaya başlamışlar.18-20 yaşında arkadaşlarda göstere göstere bakın nasıl içiyorum der gibi bir duruş sergilemeye çalışıyor.İçen içer içmeyen içmez.Elbet kimse karışamaz.Ama lütfen biraz adabına uygun davranalım.Orya her kesimden insan geliyor.Gezilerimizi ,etkinliklerimizi lütfen alkol etiliğine dönüştürmeyelim.Yanlış anlayacak varsa ADI ÜZERİNDE YANLIŞ ANLAYACAKTIR:smiley:Anlamak isteyen zaten haklısın kardeşim, köşesine çekilip içmek en güzeli diyecektir:smiley:Herkese teşekkürler bu güzel etkinlik için.
Güzel bir tesbit ve uyarı bence,tebrik ederim.

celo53' Alıntı:
Güzel bir tesbit ve uyarı bence,tebrik ederim.
Selim bey ben teşekkür ederim.zamanla umarım gerçek doğa ve offroad severler, gerçekten sağlıklı bir hayat isteyenler bu işe daha iyi asılacaktır.

Doğa sevgisi ile ilgili 2. bir konu da çevreyi etkinlik sonrası temiz bırakmak.
etkinlikten 1 hafta sonra yörük yaylasına yolu düşen bir arakadaş söyledi her yer çöp ve pet şişe atıklarıyla doluymuş...
Güzelim yaylada oturmak mümkün değil dediler...
bu konuda kaynaşlı belediye başkanıyla görüşüldü...
Ancak Off road severlerin etkinlik sonrası kamp alanlarını aldıkları gibi hatta öncesinden temiz bırakması gerektiği kanaatindeyim...
Başka etkinliklerde de benzer yakınmalar olduğunu ve organizasyon yapan derneklerin zor durumda kaldıklarını biliyorum.
Lütfen bu konuda önümüzdeki etkinliklerde daha duyarlı olalım.
saygılarımla...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,931
Kayıtlı Üye Sayımız
166,707
Kaydolan Son Üyemiz
Yoldaki Adam

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR