Huseyin beyBu baṣlıktaki paylaṣımcılar için bir kaç noktaya açıklık getirmekte fayda var.
1. Forumda üyelerin yasaklanması bir süreç sonucudur. Forumda uzun zaman paylaṣımda bulunan bir üye bir paylaṣımı nedeniyle yasaklanmaz. Son yasaklama da böyle oldu.
2. Forumda yöneticiler nöbet tutmuyor. Bazen cevaplar gecikebilir. Ayrıca bazı konularda yönetim kendi içinde konuyu konuṣabilir. Bu durumda cevap daha da gecikebilir.
3. Daha önce de yazdığım gibi, yasaklama nedeni yasaklanan üyenin paylaṣımlarının altında bir süre durdukduktan sonra kaldırıldı. Bu yazıyı görmeyenlere gören üyeler bilgi verebilirler. Bu bilgiyi vermeden önce yasaklanan üyeden izin alınmasını tavsiye ederim. Ҫünkü yasaklanan bir üyenin foruma girip kendisi hakkında yazılanlara cevap verme olanağı yoktur. Bu nedenle de yasaklama nedeninin forumda tekrar yazılmasını istemeyebilir.
4. Bu forumda yıllardır yazıyorsunuz. Hanginiz yazdığınız bir içerik nedeniyle yönetim tarafından bir sınırlama veya ikazla karṣılaṣtınız?
Forumda herkesin rahatlıkla paylaṣımda bulunabileceği bir ortam var ve bu böyle devam edecek. Bu ortamın bozulmasına da izin verilmeyecek.
Yukarıdaki cevap içinde bana en ilginç geleni md 2 oldu. Bir karar verildiyse zaten karar hazırdır. Bunu yeniden yayınlamak yada acıklamak için bence süreye ihtiyaç yok. Zaten alınmış bir karar vardır. Muhtemelende bu yazılmıştır. Bunu tekrarlamak yeterlidir diye düşünüyorum. Ayrıca; kimse, yukarıda yazılanlardan anladığım hızlı bir cevap istemedi. Sadece neden sordu. Nöbet tutmuyoruz tabirini bu nedenle çok anlamadıramadım affınıza sığınarak.
ilave olarak bir sonraki maddede belirttiğiniz husus. Burada yasaklama nedenini neden tekrarlamaktan kaçınıyorsunuz gerçekten anlamadım. Zaten siz yayınladığınızda da mantık olarak yasaklı üyenin cevap hakkı olmamışki. Bilmem yanlışmı düşündüm.