Karavanda silah bulundurulmalımı isimli konu başlığı ankette bana da sataşmıştı. Aynı sertlikte bende cevap verince Hüseyin bey beni engelleyerek cevap hakkımı kesdi daha sonra konunun tartışmalı kısımlarını silerek paylaşıma açmıştı. O günden sonra o şahıstan ve de forumdan soğumuştum. Çok bilgiliydi ama bir o kadar da (u...)çok bilmişti.
O dönemde konuyu takip etmiştim. Silinen kısımlarıda okumuştum. 14 Mart 2019 da başlayan konu da en son 4 Mart 2022 de yorum yapılmış.
Başlık net, farklı anlaşılabilir bir durum yok.
Konu başlığı sonrası paylaşım sahibinin ilk giriş açıklamasında alt taraf da yapılacak başlık dışı yorumlar için olması gereken yöntem net bir şekilde rica ile ifade de edilmiş.
Konuyu tekrar baştan sonra dikkatli okuduğumuzda başlığa uygun ilerleyen her yorum sorunsuz. Tartışmanın yaşandığı yorumlar ise en başta ifade edildiği gibi olması gereken şekilde ilerlemiş.
Siz başlıkla ne kadar bağlantılı bir yorum yaptığınızı gözlemleyerek daha adil bir değerlendirme yaparsınız düşüncesindeyim.
Tartışmanın doğasında zaten rahatsız olmamız var, herkes aynı şeyi konuşursa bir şey ortaya çıkmaz.
Bunun için çok bilmişlere ve rahatsız edenlere ihtiyaç var.
Bu memnun etmiyorsa yapılacak da benim için net. Benim düşüncelerimden çok uzak bir fayda sağlayabileceğimi düşünmüyorum diyerek kenara çekilmek.
Başlığın sahibi aldığı cevap ve bilgilere göre konuyu istediği şekilde geliştirebilir. Sonuç da bu şekilde bir başlık açan bundan bir sonuç çıkarmayı düşünüyor.
Aslında Hüseyin bey'
Bu açıklamaya yeni sorularla veya cevapla gelmenin bir anlamı yok.
güzel bir ifade ile konuyu bağlamış dı.
Ben de artık forum dışında kalma kararını vermiş olsam da, üstte tekrar yapılan yorum uyarısı mail olarak düştü, Yukarıdakilere cevap verme hakkı olmayan yasaklı üye 'yi düşündüm ve sessiz kalmak bana uygun gelmedi mecburen bunyazdıklarımı ifade ettim.
Hüseyin Bey forum işleyişinde teknik imkan varsa konu yoruma kapatılırsa yeni sorular ve cevaplar da sonlanacaktır.
Selamlar, Saygılar