Doğa Sporcusunun Kol Saati?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan AYDURAN Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 68
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 97,310
Ynt: Doğa Sporcusunun Kol Saati?

Şu an yanılmıyorsam Prg-550 serisi son çıkan onlarda 500 serisine benziyor . Hani kullanım açısından 510-T daha hoş duruyor kolda , Spor veya klasik elbise ile daha iyi gidiyor . Birde ben Protrek hastası olsuğum için Titanyumları daha hoşuma gidiyor :smiley:

Etiketler

Recidivist' Alıntı:
Blog sayfamda ingilizce bile bulamayacağınız uzunlukta Casio ProTrek PRG 130T incelemesi yaptım.
Merak edenler için buyrun linki: ;)

http://umutspicks.blogspot.com/
Yazının sonlarına doğru Türkçe Kullanma Kılavuzu mevcuttur ;D

eheh burdanda elinize sağlık deyim :smiley:

o kadar aradım taradım istediğimi bulamadım. amacım balık avına gittiğimde hem barometresi olan hem aydurumunu gösteren suyla tatlısı tuzlusu çok haşı neşir olacağımdan kordonu titanyum yada çelik [plastik ve deri işime yaramaz] tercihen analog bir saat almaktı.

baktımki ay durmu basit saatlerde var prg serisinde bu kadar basit bir şeyi neden koymamışlar anlamadım.barometre balıkçılar için öenmli değil diyemi düşündüler acaba :smiley:

casio tr sitesinde istediğim model yoktu ersadada.

http://www.amazon.co.uk/Casio-Gents-Watch-Trek-PRW-5000T-7ER/dp/B0039UT5TA/ref=pd_sim_watches_1/279-3739425-4764900

biraz araştırınca aradığım saatin bu olduğuna karar verdim şimdi iş getirtmede :smiley: acaba istanbulda garantisizde olsa satan yer varmıdır.

fatih gürtekin; ben prw 2500 serisini kullanıyorum, belirttiğim gibi çok şık ve kullanışlı. Sizin istediğiniz Analog galiba yani 5000 ve 5100 serisi. O saatleri istediğiniz modelden bulabiliriz.

http://www.ebay.com/itm/CASIO-PROTREK-TOUGH-SOLAR-BLACK-TITANIUM-100M-PRG60YT-WATCH-PRG-60YT-/280788636709?
ben bunu 10 sene önce aldım kolumdan hiç çıkarmadım banyo deniz hariç, taş taşırken boya yaparken odun kırarken vs. hep kolumdaydı o kadar hor kullandımki mineral çizilmez camı bile çizebildim tozdan kirden düğmeleri zor basılır oldu. ama hala saat gibi tıkır tıkır çalışıyor hiç pil sorunuda yaşamadım kışın montun altında aylarca ışık görmüyor bazen pil dibe düşüyor 4 5 saat güneşe bırakıyorum pil ful doluyor. ama insan aynı saati takmaktan bir süre sonra sıkılıyor bazen hevesleniyorum yeni birşey alayım diye bakıyorum bu saatden daha iyisini bulamıyorum. alacaklara tavsiye ederim dicem ama türkiyede satışı yok sanırım.

Kısa bir süredir PAW 1500 kullanıyorum. 19 yıl aradan sonra ikinci Protrek bu. Ama ilk saatin pim yerinden koparak kullanılmaz hale gelmesi 5 sene kadar sürmüştü. Artık simdiki modellerde pim yerleri geliştirilmiş. Daha sağlam görünüyor. Kullandığım model de ay ın hangi evrede olduğu ve bizler için önemli olmayan o andaki gelgit seviyesi belirtiliyor. Suunto nun modellerindeki pilin dayanma sorunu olmasaydı belki onu tercih edebilirdim ama bu ana kadar suunto almadığım için pişmanlık duymadım. Tek beni rahatsız eden çok yazılarla kaplı olup sadelikten uzak olmasıydı ki bende o yazıları boyayarak ortadan kaldırdım. Saat pek cok tüketim ürünü gibi kişisel tercih ve beklentilere cevap verebileceği oranda doğru yada yanlış oluyor.

20130313_141156.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,756
Kayıtlı Üye Sayımız
166,571
Kaydolan Son Üyemiz
sezginelif09sena@gma

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.