AYDURAN
Zirve
Arkadaşlar doğa sporlarında ve özellikle dağcılık ve tırmanış aktivitelerinde kullanmak amacıyla nasıl bir saat seçmeliyim?
İnternetten birçok Pro trek ürün inceledim ancak karar veremedim... Nasıl bir saat tercih edersiniz?
Casio Pro Trek serisi ürünler daha iyi galiba... Özelliklede PRG70T / 80T / 90T inceledim ancak karar veremedim... Sizler kullanıyorsanız yada bilginiz varsa hangi model ve ürünü tavsiye edersiniz?
* Tam Otomatik Zemin Aydınlatma
* Pusula
* Yükseklik Ölçümü
* Barometre Ölçümü
* Isı Ölçümü
* Güneş Enerjisi
* Kronometre
* Geri Kronometre
* 5 Alarm
* Pil Seviyesi Göstergesi
* Tam Otomatik Takvim
* Mineral Cam
* Çift Kilitli Titanyum Kordon
* 100m Su Geçirmezlik
..gibi özellikler var bir çoğunda ama yetersiz gibi, mesala -10 dereceye kadar çalışma ve ısı ölçümü diyor... Yüksek irtifada ve daha soğuk yerlerde de çalışan modeller var mı? Ayrıca çarpma ve darbelere karşı yüksek dirençli olması lazım...
Şimdiden paylaşımlarınız ve tavsiyeleriniz için teşekkürler.
İnternetten birçok Pro trek ürün inceledim ancak karar veremedim... Nasıl bir saat tercih edersiniz?
Casio Pro Trek serisi ürünler daha iyi galiba... Özelliklede PRG70T / 80T / 90T inceledim ancak karar veremedim... Sizler kullanıyorsanız yada bilginiz varsa hangi model ve ürünü tavsiye edersiniz?
* Tam Otomatik Zemin Aydınlatma
* Pusula
* Yükseklik Ölçümü
* Barometre Ölçümü
* Isı Ölçümü
* Güneş Enerjisi
* Kronometre
* Geri Kronometre
* 5 Alarm
* Pil Seviyesi Göstergesi
* Tam Otomatik Takvim
* Mineral Cam
* Çift Kilitli Titanyum Kordon
* 100m Su Geçirmezlik
..gibi özellikler var bir çoğunda ama yetersiz gibi, mesala -10 dereceye kadar çalışma ve ısı ölçümü diyor... Yüksek irtifada ve daha soğuk yerlerde de çalışan modeller var mı? Ayrıca çarpma ve darbelere karşı yüksek dirençli olması lazım...
Şimdiden paylaşımlarınız ve tavsiyeleriniz için teşekkürler.