DODGE S100 4X4 YARDIM

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kabasakal73 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 59
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 67,103

Etiketler
Ynt: DODGE S100 4X4 YARDIM

kış için ufak bi değişiklik

SDC10929.JPG

Bu arada kapatılan kısım 8 adet akıllı vida ile sabitlendi kolayca sökülüp çıkarılıyo sezonda açık kasa kullanıcaz.

03str250' Alıntı:
JANTLARIN BİJON ARALIĞI 5X139,7 Mİ BAŞKA BİR ÖLÇÜ VARMI SAYIN ABİM..?JANT NE KULLANIYORSUN ACABA.
dostum ben jantları 1001çeşit bijon jant.diye bir arkadaşta yaptırdım bu işi gayet iyi biliyolar zaten kendileride offroadcu

Herkeze iyi forumlar bizdede bir dodge s100 var. arac maviydi biz kirmizi yaptirdik. ambülans kasa oldugu icin arka kapali kasasina oturmak icin koltuk yaptim ve koltugun altina yassi gaz tanki taktirdik tank kücük bir yeri kapliyinca iki tane jbl gto taktim arac acayip iyi oldu birde bisey sormak istiyorum aracin makaslarina makas ekletince arac yükselirmi ? Birde arkadas araba benzinde 50 kurus yakiyo demis cok sasirdim bizim araba 1 tl ye yakin yakiyomus daha dünde tüplü arabayla off-road pistine gittik oda lpg de 65-70 kurus yakiyodu 40 kurus muhabbetine cok sasirdim. bizim isuzu d-max 2006 var o bile 35 kurus yakiyo hemde 4x2 eger 40 kurus yakarsa ben hayatta isuzuya binmem hep dodgeyle gezerim :smiley:

slm dostum öncelikle hayırlı olsun . hidrolik direksyon için iyi bir usta ve düzgün bir çıkmacı bulursan 250 lik dodgeninkini komple koyabiliyorsun ama minimum 500 ila 1000 lira arasında deyişiyor . ben çok araştırdım sonunda AS 700 veya 85 DODGE kamyonunkini koydurdum biraz uğraşı ve hayal yeteneği ile süper oldu ama sol amorsisörü feda ettik şimdi yerini deyiştirip onuda takıcaz inşallah . makas konusuna gelince orjinal ölçü en ufaktan büyüğe 5 makas ama ben arazide çok gezdiğim için 1 makas ilave koydurup ekstra kavis verdirdim neredeyse minibüs yüksekliğinde şimdi :smiley: o ayrı konu tabiki benim araç dizel o yüzden yakıt işinde yardımcı olamıyorum üzgünüm lastik konusundada benimde fikirlere ihtiyacım var hemde acil ama ben mt ekstrem lastik arıyorum
250 doç unki uygun olandır,100 lük doçun direksıyonu çamurluk bitiminde olup250 doçunki çamurluk ön hizasındadır bunu koyarken amortisörler arkaya alınır makaslar ters çevrilerek(sabit küpe öne,seyyar küpe arkaya)aracın yolda gezmemesi sağlanır.

Ersel arkadaşın doç una koydurduğu direksiyon kutusu kendide belirttiği gibi 85 as600,as700,as800 lerin direksiyonudur ancak küçük dingilde büyük direksiyon ve büyük pompa gereksizdir ayrıca direksiyon çok yumuşak olup sürüş hassasiyeti çok artar,saygılar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,766
Kayıtlı Üye Sayımız
166,580
Kaydolan Son Üyemiz
mmehmet

SON MESAJLAR

SON KONULAR