Bu arada ilk sayfa ilk post örnek bir 3 boyutlu plan , ölçüler doğrudur.Merhaba
Bu araç için üstten görünüş araç yerleşim planınız varsa paylaşabilir misiniz?
Bizlere fikir vermesi açısından faydalı olabilir
Neodyum mıknatıslar camlara yapışıyor mu? Birde toplarken mıknatıs yerinden çıkmıyor mu?Arka camlar için kestiğim yansıtıcıların üst taraflarına küçük çukurlar açıp içlerine neodyum mıknatıs bantladım, gayet sağlam ve pratik oldu, tavsiye ederim.
Ekli dosyayı görüntüle 512795
Bu hafta aracı muayeneye soktum ve TÜVTÜRK'deki yetkililerle konuştum ,buzdolabı , yaşam aküsü , kablolama , havalandırma gibi şeyleri yapabileceğimi, proje ve ruhsata işlemeye gerek olmadığını , onlar için sorun çıkmayacağını söylediler. Bunun üzerine aracın kablolamasına başladım , büyük bir açma kapama anahtarı aldım , ön tarafı açmışken koltukları ve tüm döşemeyi söktürdüm , ayak basma yeri direk saç üzerinde geliyordu , araya izolasyon yaptım , motor kaputuna izolasyon yaptım , şekildeki Colee Hersee Akü İzolatörleri - n11.com akü izolatörünü ısmarladım , bağlayacağım , böylece araç aküsünün boşalmasını engelleyip yolda kalmaktan kurtulacağım. Ayrıca yaşam aküsünün de sağlıklı şarj olmasını sağlayacak ve ömrü kısa olmayacak.
Ayak basma yerleri plastik havuz , bunu da halı kaplama yapacağım .
İşin teorisi böyle , bakalım gerçek hayat ne gösterecek.
Hayır cama yapışmaz. Kumaşın içine dikerseniz çıkmıyor.Bu n
Neodyum mıknatıslar camlara yapışıyor mu? Birde toplarken mıknatıs yerinden çıkmıyor mu?
Kullanma kılavuzu. Kullanmaya başlayınca anlayacağız bakalım.Benzer isolatorlar kullandığım iҫin bunların ҫalıșma sistemlerini biraz biliyorum. Araҫ aküsü gerilimi belli bir seviyeye gelince yașama aküsünün șarjı bașlar. Benim iҫin yeni olan olan bu isolatorun yașam aküsünü sağlıklı șarj etmesi. Bu bilgiyi nerden aldınız merak ettim.
.
Kullanma kılavuzu. Kullanmaya başlayınca anlayacağız bakalım.
Resimdeki Akü İzolatörü'nü aldım , bir el boyutunda bir şey. Sanırım içinde büyük bir diyot var, akımı tek taraflı geçiriyor , ortaya motordan gelen kabloyu , diğerlerine de yaşam akülerine giden bağlantıları takıyorsunuz. Araç aküsünün boşalmasını engelliyor ve yaşam akülerinin sağlıklı şarj olmasını sağlıyor. Bu ay içinde takarım her halde, yerini hazırlayayım ve 1-2 gösterge , anahtar da almam gerek.