Dün 1 kg tereyağı almıştım, hadi dedim dolabı çalıştırayım, ona koyup eve gittim, 15 dk yol. 1. kademede idi, düşük ayarda yani. Eve gittim taş gibi olmuş tereyağı, fena soğutuyor bu alet galiba.Araç buzdolabını da aldım, Ninkasi.
Ekli dosyayı görüntüle 514152
Dün 1 kg tereyağı almıştım, hadi dedim dolabı çalıştırayım, ona koyup eve gittim, 15 dk yol. 1. kademede idi, düşük ayarda yani. Eve gittim taş gibi olmuş tereyağı, fena soğutuyor bu alet galiba.
Şöför koltuğunun arkasına koymayı düşünüyorum , yaşam aküsüyle birlikte, yakın olurlarsa kablo işleri de kolay olur. Belki bir havalandırma menfezi de açarım , bakalım. Hepsini bir dolap - sandık içine almayı ve sabitlemeyi düşünüyorumdolap için fikir verebilirmisiniz nerelere konulabilir?
saygılar
Karavan ruhsatı almanıza gerek yok , sök tsk demonte olarak (korsan karavan ) kullanın , hiç yüksek trafik sigortası primi ödemeyin . Boşuna kendinizi üzmeyin .Herkese merhabalar ve kolay gelsin. Ben de doblo cargo maxi xl plus için tasarımımı ve ekipman seçimimi tamamladım sayılır ancak size birşey sormak istiyorum. Bu model için tip onay belgesine sahip firma biliyormusunuz? Yani karavan ruhsatına nasıl çevireceksiniz? Sırf bu konuyu netleştiremediğim için aracı almadım, far görmüş tavşan gibi kaldım.