herhangi bir çevirmede durum ne olur peki?Karavan ruhsatı almanıza gerek yok , sök tsk demonte olarak (korsan karavan ) kullanın , hiç yüksek trafik sigortası primi ödemeyin . Boşuna kendinizi üzmeyin .
herhangi bir çevirmede durum ne olur peki?Karavan ruhsatı almanıza gerek yok , sök tsk demonte olarak (korsan karavan ) kullanın , hiç yüksek trafik sigortası primi ödemeyin . Boşuna kendinizi üzmeyin .
Herhangi bir cevirmede.O anda arkada kimsenin bulunmadıgı ve arabanın ruhsatında yazan kişi sayısının on tarafta kemer sayısı kadar oldugu kontrol edilir,Basitce iceride yatak ve masa varsa yazlıga goturuyorum,tasıyorum diyeceksiniz.Polis karavan olma şartlarına bakacaktır.Bunlar arabada sabit bir depolama sistemi varmı?mutfak tezgahı kurulumu ve yanıcı gazlı tüp gibi tehlikeli bir sey varmı. bu 2 ana kuralın dışında piknige,balıga veya kamp yapmaya gider gibi ekipmanınızı yanınızda tasıyabilirsiniz.
kolay gelsin.
saygılar
...diyerek polisleri suçlamış gibi oluyor. İyi niyet göstergesi diyelim.Dört yıl starex, sekiz yıl doblo yu bu şekilde kullanmış biri olarak çevirmelerde ehliyet, ruhsat haricinde başka bir şeye bakan trafik polisine denk gelmedim.
...diyerek polisleri suçlamış gibi oluyor. İyi niyet göstergesi diyelim.
Demek istediğim tam da buydu kimi aradıklarını ya da arayacaklarını biliyorlar.Yok üstat kimseyi suçlamadım kimi ve hangi aracı arıycaklarını çok iyi biliyorlar. Bir çok uygulamalı çevirmede şöyle bir bakıp geç dedikleri çok olmuştur. Buda onların tecrubesidir.
Kango Kamperimle Gezi Deneyimim (doğu Karadeniz Turu)bu hafta sırf bu iş için 2. bir araç aldım. içinde dönüşüm yapıcam damacanadan musluk piknik tüpünden ocak jel akü portatif wc falan.. bi yandan bakınca karavan olması için gereken tüm şartlar olacak... bi yandan da bakınca 2- 3 bin lira masraf ettik diye karavan mı olcak. edeceğim masraftan fazla trafik sigortası ödemek zoruma gider