Dizel Defender 1988 Model Satılıktır

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sertem41 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 229
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,370

Etiketler
Ynt: Dizel Defender 1988 Model Satılıktır

pantera362' Alıntı:
:smiley: haklısın abicim yaksın ama şimdi şöyle bi durum var sordugum herkes ''1 litre ile 4 kilometre gidiyor'' dediği için korkuyorum başıma belamı alıcam yoksa diyorum :smiley: bu arada verdiğiniz bilgiler için çok çok teşekkür ederim :smiley:

1 litre ile 4 km :-\ bir yanlışlık var yanlış hesaplamadıysam 80 kuruşun üstüne çıkar ozaman yakıt :-\

alican4153' Alıntı:
1 litre ile 4 km :-\ bir yanlışlık var yanlış hesaplamadıysam 80 kuruşun üstüne çıkar ozaman yakıt :-\
babam asker oldugundan bu araçları pek sevmiyor bende nedense o uzak dur dedikce hayranlığım artıyor bu araca :smiley: uzak durmam için söylüyor sanıyordum ama konuştuğum her asker öyle diyor çok garip :smiley:

pantera362' Alıntı:
babam asker oldugundan bu araçları pek sevmiyor bende nedense o uzak dur dedikce hayranlığım artıyor bu araca :smiley: uzak durmam için söylüyor sanıyordum ama konuştuğum her asker öyle diyor çok garip :smiley:

bence sürekli o araçların içinde olduğu için evde de görmek istemiyodur :smiley:

pantera362' Alıntı:
serhat abicim senin araba bana en son ne olur :smiley: adanadan gelicem haberin olsun bişiler yaparsan :p

:smiley: Gel kardeşim, gelmeden önce haberim olsun, beni bulamayabilirsin, irtibat kurmamız gerekir.

Tel:0.532.334 00 42

sertem41' Alıntı:
:smiley: Gel kardeşim, gelmeden önce haberim olsun, beni bulamayabilirsin, irtibat kurmamız gerekir.

Tel:0.532.334 00 42
ilgin için teşekkür ederim :smiley: ancak bu aralar yerimden kıpırdamam mümkün diil fırsatım olursa alışveriş yapalım yapmayalım yüzyüze tanışmak isterim :smiley:

Serhat Abi ne yaptın buldunmu Disco ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-macerayi-discovery-le-yasayin-43547826/detay/

Şuna bir baksana. Tam sana göre.

BOBO' Alıntı:
Serhat Abi ne yaptın buldunmu Disco ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-macerayi-discovery-le-yasayin-43547826/detay/

Şuna bir baksana. Tam sana göre.
Çok güzelmiş gerçekten de , defenderı satabilsek çok güzel olacakta nedense kimse yanaşmıyor. Güya herkes defender arıyor. :smiley:

Assasin' Alıntı:
Çok güzelmiş gerçekten de , defenderı satabilsek çok güzel olacakta nedense kimse yanaşmıyor. Güya herkes defender arıyor. :smiley:

Deniz cim;
Bu işler kısmet iş demek istemiyorum ama hakketen oyle oluyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR