Dizel Defender 1988 Model Satılıktır

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sertem41 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 229
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,621
Ynt: Dizel Defender 1988 Model Satılıktır

BOBO' Alıntı:
Deniz cim;
Bu işler kısmet iş demek istemiyorum ama hakketen oyle oluyor.
Haklısın Burak Abi , bizim ki heyecana bağlı acelecilik belkide , kapının önünde duruyor zaten defender , disco alsakta kapının önünde duracak. Haftasonları kullanıyoruz sadece , olacağına varır elbet.. :smiley:

Etiketler

Bu araç yanılmıyorsam, buradan bir üyeye ait. Gümrükten almış ve toplamış, eğer o araç ise. Land Rover konubaşlığında konu başlığını bulmuştum.
Çok güzel araç gerçekten.

suyabatmaz' Alıntı:
Bu araç yanılmıyorsam, buradan bir üyeye ait. Gümrükten almış ve toplamış, eğer o araç ise. Land Rover konubaşlığında konu başlığını bulmuştum.
Çok güzel araç gerçekten.
Selamlar Barış Abi , o aracın yanında bir tane daha vardı. 2 arkadaş beraber topluyorlardı discolarını. Bence gümrükteki değil onun yanındaki disco bu. Gümrüktekinin içinde roll-barlar falan vardı. Kilitler vs. :smiley:

Assasin' Alıntı:
Selamlar Barış Abi , o aracın yanında bir tane daha vardı. 2 arkadaş beraber topluyorlardı discolarını. Bence gümrükteki değil onun yanındaki disco bu. Gümrüktekinin içinde roll-barlar falan vardı. Kilitler vs. :smiley:

Çok haklısın, bunu roll-cage'lerine dikkat etmedim. İkisi de çok güzel araç gerçekten.

BOBO' Alıntı:
Serhat Abi ne yaptın buldunmu Disco ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-macerayi-discovery-le-yasayin-43547826/detay/

Şuna bir baksana. Tam sana göre.

Selamlar Herkese, işlerimin yoğunluğundan sanırım Deniz benim en iyi yardımcım olmuş burada.

Burak bu araca arkadaşım göz koymuş, görüşeceğiz sahibiyle, tanıyan bilen var mı merak ediyorum, daha doğrusu referans arıyorum. Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

sertem41' Alıntı:
Selamlar Herkese, işlerimin yoğunluğundan sanırım Deniz benim en iyi yardımcım olmuş burada.

Burak bu araca arkadaşım göz koymuş, görüşeceğiz sahibiyle, tanıyan bilen var mı merak ediyorum, daha doğrusu referans arıyorum. Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

Serhat Abi merhaba;

Benim de bildiğim toplanması bu sitede belgelendi...
Bi bak istersen.

BOBO' Alıntı:
Serhat Abi merhaba;

Benim de bildiğim toplanması bu sitede belgelendi...
Bi bak istersen.

Selam Burakcım, baktım buldum, bunun değil abisinin var, ama emin oldum araçdan, abisi de kardeşi de ikisi de satılıkmış.

sertem41' Alıntı:
Selam Burakcım, baktım buldum, bunun değil abisinin var, ama emin oldum araçdan, abisi de kardeşi de ikisi de satılıkmış.

Hehe tamam işte
sizde 2 adet istiyorudnuz.
Tam size göre :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,628
Kaydolan Son Üyemiz
Rigor

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR