AKAZ41
Kamp II
Ynt: Dizel Defender 1988 Model Satılıktır
Bencede sormalı acaba neresi? ;D ;D ;D
Bencede sormalı acaba neresi? ;D ;D ;D
Selam Bu Arkadaş Banada Teklifte Bulunmuştu Ben % Bin İstemiştim Ondan ;D Bana Gülmüştü Sadece Ama Montlarımız Aynıymış ;D ;D Bu Motordan Bizim PaşalıArap(Okan) da Var Oda Satıp Defender Alacaktı Ne Yaptı Hİç Haberim Yoksertem41' Alıntı:Kolay gelsin kardeşim,
Bana biri motor ile takas teklif etti, keşke sana söyleseydim değerlendirirdik belki.
ilan no:27955750
Dj' Alıntı:Selam Bu Arkadaş Banada Teklifte Bulunmuştu Ben % Bin İstemiştim Ondan ;D Bana Gülmüştü Sadece Ama Montlarımız Aynıymış ;D ;D
sertem41' Alıntı:DJ anlamıyorum bu işi ben ya, acaip acaip teklifler geliyor, yazmışım büyük harflerle TAKASA AÇIK DEĞİLDİR diye, insanların okuma yazması yok mu ya...
rumelian' Alıntı:zaten eğer takasa açık derseniz hayatta duyamayacağınız tekliflerle geliyorlar. sakın ha ;D
benim 15.000 istediğim aracıma, 1.5 yaşında, 62.000 TL lik aracı takasa girermisin diye teklif ettiler. üstelik aracın sıfırı o sıralar 65000 TL den satılıyordu (opel insignia).
Bu güzelmiş Telsizle uğraşıyorum heralde , nöbetçi doktorun sesinden mahrum kalmayalım diye.sertem41' Alıntı:Hafta sonundan bir kare.
Resmi çekenin ellerine sağlıkAKAZ41' Alıntı:Resim sanki Kuzu yaylayı anımsatıyor. ;D
sertem41' Alıntı:Merhabalar;
Satılık olan aracımın fiyatını düşürdüğümü bildirmek isterim.
Güncel fiyat 18.500 TL'dir.
Gezenbilir içinden birisine gidecekse ayrıca indirim yapacağım.
Ayrıca takas tekliflerine de açığım, özellikle Disco 1 v8 olabilir, Pajero v6 ikinci altenatifimdir.
Selamlar herkese.