Dizel Defender 1988 Model Satılıktır

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sertem41 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 229
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,380
Ynt: Dizel Defender 1988 Model Satılıktır

tahaozak' Alıntı:
Abi hayrola ne cat i .

Ben artık çıta yükselttim ağır arazi işlerine bakıyorum, her türlü çamur gene mevcut :D :D :D . Böyle bir alet aldık, şimdi bir tane daha bakıyoruz.

307374163262450_1260919524.jpg

Etiketler

Geçen yaylanın bir tanesine çıkmaya çalışıorum. Arazi takviye 4 zincir takır takır takır giderken altında kar birkip askıya kalmaya başlayınca daha fazla zorlamadım döndüm. Yolda tanıştığımız birkaç arkadaş kahveye davet etti. Kahvehanede çay içerken, şuraya çıktık şöyle çıktık, şu da olsaydı orada takılmazdık, Portal lazım, yükselme lazım vs konuşurken biri dediki
-Kardeş bu arabaya ne kadar harcadın?
-Abi şu kadar dedim.
-Birde ondan bundan bahsediyorsun dedi git 15000 tl ver bir iş makinesi al istediğin yere gidersin giderkende yolları açarsın bizede bir faydan olur.....
-:D:D:D:

tahaozak' Alıntı:
Geçen yaylanın bir tanesine çıkmaya çalışıorum. Arazi takviye 4 zincir takır takır takır giderken altında kar birkip askıya kalmaya başlayınca daha fazla zorlamadım döndüm. Yolda tanıştığımız birkaç arkadaş kahveye davet etti. Kahvehanede çay içerken, şuraya çıktık şöyle çıktık, şu da olsaydı orada takılmazdık, Portal lazım, yükselme lazım vs konuşurken biri dediki
-Kardeş bu arabaya ne kadar harcadın?
-Abi şu kadar dedim.
-Birde ondan bundan bahsediyorsun dedi git 15000 tl ver bir iş makinesi al istediğin yere gidersin giderkende yolları açarsın bizede bir faydan olur.....
-:D:D:D:

Buda iyiymiş... ;D ;D

Bundan sonra bende bunla katılırım artık. ;D ;D ;D

suyabatmaz' Alıntı:
Selam Serhat,

Hayırlı olsun, hem yeni ilan hem de yeni Cat. Ben buralardan ayrılamıyorum, sen bu taraflara gelirsen ara mutlaka. Konuşamıyoruz çok uzun zamandır.

Teşekkür ederim Barış, gelirsem mutlaka ararım.

Sanada kolay gelsin.

suyabatmaz' Alıntı:
Selam Serhat,

Hayırlı olsun, hem yeni ilan hem de yeni Cat. Ben buralardan ayrılamıyorum, sen bu taraflara gelirsen ara mutlaka. Konuşamıyoruz çok uzun zamandır.
Selam
Sakın Sen Aracını Satma En Azından Ben Alana Kadar ;D ;D ;D

suyabatmaz' Alıntı:
:D :D :D

Yok Selo,

Yeni alana kadar kullanmak istediğinde : Ne zaman istersen, araman yeter. Bu haftasonu gidemiyorum ama haftaya gidersem arayacam senide, Mehmet Ustaya. Defender'dan uzak kalma ;D

Ararım.
İyi Olur Valla Havalar Güzelse Haber Ver Motorla Gelirim Yağış Varsa Sen Gelip Alırsın ;D ;D

Değerli Gezenbilir Dostlarım,

Daha çok yeni almış olduğum uzun süre hasretle beklediğim ve sahip olduğumuz DEFENDER aracımı satıyorum. Çok kısa ve öz olarak anlatmak gerekirse, aracımızdan şikâyetimiz yok. Daha önce çıtayı yükseltmek adına satacaktık fakat şimdi yeni bir iş gelişiminden dolayı satıyorum. Bir taraftan da hala araca bir şeyler yapmak için uğraşıyorum. Aracı sattığıma gerçekten üzülüyorum fakat bu sevdamı ertelemek zorundayım.

Aracı malum siteye de koyacağım fakat özellikle GEZENBİLİR ailesinde birine giderse de çok sevinirim. Araçla doğru dürüst daha araziye bile çıkmadık, kısmet olmadı.

Araç hakkında ki bilgiler sitede bolca mevcut dur, sakladığımız gizlediğimiz bir şey yok, her türlü soruya da açığım. Araçta eksikler yok değil, her zaman da olacaktır. Alıcı arkadaşlara gereken bilgi yardımını yapmaya da hazırım.

SATIŞ FİYATI……19.500 TL

Aracım;

1988 model Düz Dizel 320.000 KM
Motor yeni (2000 km kullanılmış) yapılmış durumda (Bager Kardeşler tarafından yapılmıştır)
Ses ısı izolasyonu yapılı
Şanzıman difransıyel aksamları elden geçirilmiş değişmesi gereken parçaları değişmiş
G4 portbagaj yapılmış
Orijinal 5 adet Bridgestone geniş Blizzak kar lastikleri
Trigger kayışı değişimi diğer kayışlar filtreler mazot pompasının modifikasyonu
Far ve sinyal koruma telleri fren hortumları fren diskleri balataları vs.. yenilenmiş
Yan basamaklar
Çorum kaloriferi kaput içine yerleştirilmiş
Yenilenmiş özel dizayn torpido
Full deri koltuklar ( Chvey Tahoe )
Arka koltukları geri çekilmiş rahat oturma alanı sağlanmış
Özel cubby box
Renkli camlar (Cam filmi çekilmiş)
Kapı camları fitilleri değişti, yedekleri mevcut
Arkada çeki demiri mevcut (ruhsata işli)
Port bagaj içi kaplandı
Arka yan camlar düz cam ile değişti
4 adet sis farı takılı
çalışma lambası takılı
Ön balatalar yeni değişti
Araç ruhsatta 5 kişik görünüyor
2012 ye kadar muayenesi var
Yeni stepne taşıyıcısı takılı
Arka tarafa kırmızı sis ve geri vites lambası ve özel ikaz lambaları,
Aselsan Cobra telsiz
Hafıza kartlı,USB’li oto müzik sitemi

ARAÇ FOTOĞRAFLARDA GÖRÜLDÜĞÜ GİBİDİR.

Saygılar.

Serhat TEMİZCE

serhat-temizce@hotmail.com
0.532.334 00 42

Hayırlı satışlar öncelikle Aracınız baya güzel ve diri Maaşallah , benim bilader arıyor dizel defender, onun düşündüğü rakam 15.000 siz 19.500 istiyorsunuz iki rakam arasında bi yerde buluşur musunuz :smiley: Bu arada bu araç alüminyum olanlardan değil mi.

selten35' Alıntı:
Hayırlı satışlar öncelikle Aracınız baya güzel ve diri Maaşallah , benim bilader arıyor dizel defender, onun düşündüğü rakam 15.000 siz 19.500 istiyorsunuz iki rakam arasında bi yerde buluşur musunuz :smiley: Bu arada bu araç alüminyum olanlardan değil mi.

Gönüllerimiz bir olsun ne demek, buluşuruz buluşmasına ama ne kadar tatmin eder bilemem.

Özelden mesaj atıyorum size.

Selmalar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR