Dışı Travec Tecdrah - İçi Dacia Duster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ümiterkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 357
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 59,831
Ynt: Dışı Travec Tecdrah - İçi Dacia Duster

Yav arkadaşlar bayadır giremiyordum foruma ama bu duster konusu çok ve gereksiz uzadı.
Dustercılar zaten aracın yapabileceklerinin farkında. Defender vb arazi için yapılmış araçlar ile dusteri karşılaştırmak hiç akıl karı değil.
En başından beri bunu söylüyorum ben. Zaten dustera yakından gören bir insan bu aracın sınırlarını tahmin edebilir.
Nasıl bigfootlar ile offroad araçlarını karşılaştırmak mantıksız ise duster ile offroad araçlarını karşılaştırmakta mantıksız.

Ayrıca bu duster mevzsunun efsaneleşmesinin sebebide dusteri karşılaştırdığınız araçlardır.

Saygılar,

Etiketler

Zorbey' Alıntı:
Ben 2. Dünya savaşında kullanılan, 1994 yılında askere gittiğimde bizim ordumuzda hala kullanıldığına şahit olduğum bu araca benzettim.

yukarıdaki araç wv itlis ( dağkeçisi) wv nin ürettiği ilk başarılı 4x4 diyebiliriz travec lerde bildiğim kadarıyla hindistanlı bir yan sanayi firması tarafından üretilecekmiş plastik 90 hp. 950 kg. bir araç

bende 77 model moskovich var sağlam taş gibi aaraç ama eksi yönleride var hararet ve sigortaları trabantlar ise küçük

süper bir yazı selam ve saygılar

Konudan da araçtanda uzun zamandır ses seda çıkmamış. Takip ve merak diyelim.