Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Discovery'imi Satıp Grand Cherokee ZJ Almak İstiyorum
Ynt: Discovery'imi Satıp Grand Cherokee ZJ Almak İstiyorum
Sorunun muhatabı ben isem;
- Off-road ile uğraşan kitlenin sosyo ekonomik şeklinin değişmesi,(her zaman off-road yapacak kafanıza uyan insan bulunur ama dışarıdan bakılınca algılanan genel off-road algısını değiştirmek mümkün değil)
- Eskiden araziye giren nadir TD5 var idi... Şimdi ise herkesin ulaşabildiği, altına çekebildiği bir araca dönüşüyor. Yakın zamanda kardeşlerinin sayısı artacak... Artık daha vizyoner benim vizyonuma yakışan yeni bir proje olması gerekir. Aracı çok tanıdım, herşeyini çok iyi biliyorum. Öğrenebileceğim bir araç iyi olabilir.
Satılmazsa, bir 10 yıl daha hiç gözüm dışarıda olmadan yaşar gideriz, hep başımın üstünde yeri var o ayrı.
- Mevcut aracımın Disco II - (genel kullanım için) yeterli seviyede modifikasyonun tamamlanması... Bundan sonra yapılacaklar elzem değil, sadece keyif için olacak ve aşırı off-road özellikli olacak. Bu da benim tarzım değil.