Discovery'imi Satıp Grand Cherokee ZJ Almak İstiyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan_bes Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 133
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,860
Ynt: Discovery'imi Satıp Grand Cherokee ZJ Almak İstiyorum

İmdattttt. Sitede kimse araçlarının fotoğraflarını koymak istemiyormu....? Yardım istiyorum '''''''JEEP AŞKINA'''''''

Etiketler

Jeep Aşıkına derseniz herşey değişir ama işinize yarar mı bilmem ;D

stop durrrrrrrrrrrr yeettttim hemeeeeeeeennnnnnnn !!!!!!!!!!!!!!! serkan bi bak birazcık sen şu lingle oyalan !! sonrada jeep bölümüne gir araçlardan orda bolca var bu resimlerden bu link seni birazcık susuturur:D
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=22098.0

Photomania' Alıntı:
Serkan bey siteyi yeni takip etmeye başladıysa muhabbet enteresan gelmiş olabilir , bende buraya kadar okudum ve açıkçası biraz yabancı bir gözle baktığımda bana da enteresan geliyor... Başta anlamadığım şu kendini sağlamlığı ve dayanıklılığıyla kanıtlamış Defender gibi bir - ekspedisyon- aracıyla Jeep in ekstrem off road için hazırlanmış araçları niye karşılaştırılıyor , sonra Defender 90 lık ve RR Clasic ile Disconun (99 sonrası üretimi hariç) gayet başarılı modifikasyonlarla arazide çok da başarılı olduklarını görüyoruz... Serkan bey disco td5 den sonra ZJ yada XJ kasa kodlu bir Jeep sahibi olursa ve arazi kullanımına çok fazla girmeyecekse sıkılacağı kesin , ancak ben araziye çıkarım çamura da batarım derse, freelander kullanıp sonrasında disco almaya karar veripde bakım ve servis maliyetlerini araştırp Jeep almaya karar vermiş biri olarak ben de kesinlikle JEEP derim...

Merhaba;

Vaktiniz olduğunda Jeep'in bakım ve servis maliyetlerinden bahseder misiniz?

Teşekkürler.

ates' Alıntı:
stop durrrrrrrrrrrr yeettttim hemeeeeeeeennnnnnnn !!!!!!!!!!!!!!! serkan bi bak birazcık sen şu lingle oyalan !! sonrada jeep bölümüne gir araçlardan orda bolca var bu resimlerden bu link seni birazcık susuturur:D
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=22098.0
Ateş sen de olmasan halim harap .Benim istediğim bu araçların içlerinin görüntüleri.

Orkun abi senin canavar galib;müthiş .Kazasız belasız çamurlu ve bol yeşil doğalı günlerde.....

serkan o istediklerin yok be!!! kimse çekmemiş hep çamur hep çamur, işte elimden gelen anca bukadar kardeşşşş ;)

Teşekkürler.... darısı başınızı...
;D ZJ'den fena canavar olur!!!

serkan_bes' Alıntı:
Orkun abi senin canavar galib;müthiş .Kazasız belasız çamurlu ve bol yeşil doğalı günlerde.....

white_L.jpg

Tamammen alakası yok ama ortam şenlensin diye yolladım bu fotoyu

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,878
Kayıtlı Üye Sayımız
166,664
Kaydolan Son Üyemiz
d1esell

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.