Sevgili arkadaşlar önerdiğim kontroller ve varsa tamiratlar yapılırsa hiç masrafsız binilir demektir.
Yoksa mutlaka arızalıdır demek değildir. Sonuçta araç benzinli, sahibi ne kadar zengin olursa olsun, bir yere gidecekken benzin hesabı yaptı ve mutlaka kilometre düşük... Bu durumda araç kondisyonu iyidir.
Ben bu yazdıklarımı benim aracımda değiştirdim, hemde hepsini (tamir etme imkanı vardı, yapmadım, yenisi ile değiştirdim) kaç para tuttu?
2.000 YTL filan...
Hımm şimdi şunu anlamak lazım...
V8 5.2, V8 4.0 makinalar genelde maksimum 200.000 Yapmış olsun, piyasada, fazla fazla söyledim.... Hımmm
Vallahi benim aracım 288.000 Kilometrede, yaşamı boyunca sahibine hem dizel oluşu, hem düşük vergisi ile hizmet etti...8 yaşında... Aferin ona....
İlk defada geçen yıl, keyfe keder bu bakımları gördü....Hımm...
Pahalı mı? Bilmem ki...
Bizde Chrysler marka bir Grand Cherokee vardı, 55.000 KM 1998 model, Limited.... Çok güzeldi,
Severdik, ama sadece motordu araç, kasa desen bir kelime ile anlatılır, yolda yaylana yaylana giderken sağa sola kafa atması desen anlatılmaz yaşanır, neyse....
Vergisi
O zamanlarda taksitte yok, vallahi üstünüzde taşımaya korkacağınız parayı peşin gidip vergi ödüyorsunuz, bilen bilir..
Ben tabi gerçekleri söylemek istemem, Herkes Land Rover kullansın istemem, istemem istemem....
Bırakalım denesin yanılsınlar anlasınlar da sonra LR alsınlar.
Vallahi LR'ye aksesuar takarken GC vergisi - LRTD5 vergisi farkından çıkan paraları hep kullandım, neymiş bu paraya gidip her 6 ayda bir vinç alabilirsiniz. Tampon alabilirsiniz. Filan filan...
Akıllı adam yapsın hesabını kitabını.. Benim kafam ermez