Discovery 2 TD5 Arızaları (Ağır Off Road Koşullarında)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cemtascioglu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 407
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 56,650

Etiketler
Ynt: Discovery 2 TD5 Arızaları (Ağır Off Road Koşullarında)

Aşka bak ya iki gun ust uste arabasi çalişti ne kadar saviniyor.

Cem sana birsey söyliyimde moralin yerine gelsin. radyatorum su kaçiriyor.
benim arabada çakma olan tek parca radyator onuda ben yaptirmiştim. 3 sira bakir ama uste ek yerinden su kaçiriyor damlasada kaçiyor neticede 3 kere soktum taktim her seferinde kirmizi antifiriz 75 tl sok tak 100 tl orj radyotor 1358 tl aynı heseba geldi. Takmicaksin uyduru malzeme su araca iki iki daha dört işin yoksa kovala dur şimdi

ha birde devir saatim titremeye başladi fişimi geçirmiyor acaba ulen nazar oldu arabam yaa yazmicam şuraya öyle boyle goz ediyonuz arabami

İRANDAN KİNA GETİRİYİM SANA KANKAAA

işte buna katılırım kardeşim pahalıdır vardır hikmeti orjinali takacaksın unutacaksın gerisi kısmet ;D

İRANDAN KİNA GETİRİYİM SANA KANKAAA
[/quote] ;D ;D ;D ;D ;D

yok muco her araba arıza yapar ben sadece orj parca takıyorum ve arabam sorunsuzlastı sımdı abı ısın sırrı orj parcada 1 defa takıyorsun otekını 4 defa abı hangısı ucuza gelıyor sence 4 defa parca parası 4 defa ıscılık

ya asıl olan aracın arıza yapması ve o arızayı tamir esnasında araçla vakit geçirmek değil mi ? yanlış mı düşünüyorum aacaba?
bu fikirde bana katılan var mı ?

ya asıl olan aracın arıza yapması ve o arızayı tamir esnasında araçla vakit geçirmek değil mi ? yanlış mı düşünüyorum aacaba?
bu fikirde bana katılan var mı ?

Benim anladığım asıl olayın araçlarla uzaktan yakından ilgisi yok.

Valla benim anladığım da o arıza sırasında gerek arazide gerek sanayide araçla geçirilen zaman esnasında ensede pişen bozadan
nasiplenmemek kardeşim gördüğüm kadarıyla lezzeti pek iyi değil. ;D ;D ;D

Beyler bizmkisizi biraz abarti bakmayin bize ben araci arkadasa birakip uZerinde toyota olmayan ne varsa sok at diyen biriyim tr ye ilk defa giren parcalar var benim arabada daha once kimse takmamis cemde servise goturup anaktari verirken arabada ne kadar plastik varsa yenisini tak diyen bir adam motor dahil ha cem bunu cok sik yapiyor ben hayatimda bir kwre yaptim fark burda.
Cem vArdida benmi takmadim oglum bizim araba teneke degil adamlardan parca istiyorum hadi canim buda turkiyeye girmemistir diyo

dur ben hemen canlı canlı ıspıyonlıyım cem abıyı ;D arkadaslar evde oturuyoruz fılm almaya cıkıcaktı cem abı... dur dedı arabayı kumandadan calıstırıyımda ısınsın dedı...... bı bastı dugmeye gıv gıv gıv gıv gıv yok ;D gıv gıv gıv gıv yok ;D sonra calıstı ama ;D

tolgas' Alıntı:
dur ben hemen canlı canlı ıspıyonlıyım cem abıyı ;D arkadaslar evde oturuyoruz fılm almaya cıkıcaktı cem abı... dur dedı arabayı kumandadan calıstırıyımda ısınsın dedı...... bı bastı dugmeye gıv gıv gıv gıv gıv yok ;D gıv gıv gıv gıv yok ;D sonra calıstı ama ;D
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Dkumandanın pili zayıflamıştır ;D ;D ;D ;D ;D

böle seylerı yadırgamıyoruz bız td5 te ;D

MuHAHAHAAAA cem takma dedim mi dedimm
Benden onde olacakya bizbilmiyoduk sanki
Bekle sen bak ben ne takcam

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR