Discovery 2 TD5 Arızaları (Ağır Off Road Koşullarında)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cemtascioglu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 407
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 56,655
Ynt: Discovery 2 TD5 Arızaları (Ağır Off Road Koşullarında)

RedlinE' Alıntı:
kurşat o boşluk varya tam resimlik ben arkadan bi işaret yapcam sen onden cekcen tamammi?

hahah tamam :smiley:

belki orayada bişey alması gerekiyordur bişey için boş bırakmıştır ingiliz ;D

Etiketler

off roadda oraya dal girerse nolucak ;D ;D ;D

dal derken kazikmi demek istiyosun.
Adnan bey gelse nolcakki alir cevabini gider. Alirim aklini onun ben ayrica cuma gunu gorcem onu ben esas.

ne warkı cuma gunu merak ettım bak sımdı ;D

Sana tavsiyem 300 win mag,seni 7,62 kesmez. :smiley: Çok fark yok aralarında.

Olurda memlekete filan gidersen,diye dedim. ;)
Hani hatırlıyormusun,Soğucak ta sabaha karşı çakallar basmıştıda kampı,uzak biyerden biri mauser atmıştı,nasıl sesi vardı top gibi. :D

ya gaza getırme sunu ev oldu cephanelık zaten ;D

Adnan abi benim yerime cevap vermis saolsun o resimlerde on koruma ve yan basamak yok pzt onlarda takildi orj vinc siparis edildi warn discovery lerde orj warn cikiyor toyotalarda tabor 2 kalite adam demis toyotalar araziye girmiyor 2 kalite cakarim gitsin landlar devammi arazide oldugu icin direk warn sikinti olmasin

evet haklisin hangi arabanizda orjinal fabrika cikisi vinc var soylermisin.

yürü be ramooooooo ;D

İyide arakdaşim ben 100 de gordum 200 de orj vinçli ama senin teneke camiasinda bir tane gormedim. Yoksa tr yemi gelmiyor. arazi şeyi olmadiklarindan mi acaba

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR