Discovery 2 TD5 Arızaları (Ağır Off Road Koşullarında)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cemtascioglu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 407
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 56,655
Ynt: Discovery 2 TD5 Arızaları (Ağır Off Road Koşullarında)

cemtascioglu' Alıntı:
Ya adam hasta nediyeyim carpisan arabami len bunlar takarim demir tamponu gorursun ironmen :smiley: bu arada mucom mesaj atmisin ama tlf cekmiyor bizim gittigimiz yerde kusura bakma ben sen net konusmayinca aklima gelmedi gelecegin yoksa cekennyere gider bulusurduk

hahaha anlaşıldı tamponda takılıcak ;D ;D ;D

Etiketler

tolgas' Alıntı:
cadır fena ıkı oda bı salon ;D bnm cadır yanında kucucuk bısı kaldı ;D

e iyi cemin kalorifer petekleri lambaları kuş tüyü yastıkları filan anca sığar ;D ;D

Ya demir tampon takicam herhalde de tipi bozulurmu onu dusunuyorum ama araziyede hic gelmiyor bu tampon artinda ruzgarlik vs var caprazdan cikardim bir tepeye on arka surtmus biraz ama fena gidiyor soyliyeyim banamisin demiyor alet

Riva daydım ben otistik çocuklar için etkinlikde

cumartesi kaptan direk gecerdin oraya işte neyse ben hala işteyim pazar pazar 12 saat mesai yeter vatandaş eve kaçarr

Tempus' Alıntı:
discovery 2,5 dan discovery 3,5 a geçti işte ;D ;D ;D

çadırı merak ediyorum foto koyun açık halini :smiley:

Kürşad, çadır fotoları bende :smiley:

IMG_1316.jpg

IMG_1317.jpg

IMG_1308.jpg

IMG_1310.jpg

IMG_1313.jpg

Çadırda şnorkelde yakışmış, ben kampda bu çadırın altına çadırımı kurarım artık direk ;D ;D ;D hayırlı olsun :smiley:

Şnorkelle kaput arasındaki boşluk ne ?

kaput acılsın dıe oleymıs ;D zaten arabayı delmıyosun yanda ızgara var onu cıkarıyosun takıyosun ;D

kurşat o boşluk varya tam resimlik ben arkadan bi işaret yapcam sen onden cekcen tamammi?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR