troyexplorer
Zirve
Pardon yanlış yere yazdık
Son düzenleme:
Arabanın ve aksesuarların hakkını veriyorsun valla süper
Evet yapıyorum ama kullanamıyorum bendede öyle bi handikap var..Vallahi Süleyman ağabey sen tamiratın hakkını veriyorsun görüyoruz ama inşallah gezmenin tozmanın da hakkını veriyorsundur bu araç haftasonu kapıda tutulmamalı. Kurtlanır vallahi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Evet yapıyorum ama kullanamıyorum bendede öyle bi handikap var..
Yapmak istemediğimden değil ama , iş şartlarım izin vermiyor, ölmeden emeklilikte yaparız herhalde du bakalım
Kışa doğru yaparız yaz mevsiminde , hafta sonu boş zaman ayarlamam imkansızBen 30 yaşındayım Süleyman abi sende ufak ufak başla derim. Bir hafta sonu alayım mı seni de ? Bi semaver çay içelim disco sohbeti edelim?
Kışa doğru yaparız yaz mevsiminde , hafta sonu boş zaman ayarlamam imkansız
Fiyat soran oluyorda , fiyat beklentisi farklı herhalde , alıp içine girmeden idrak edilecek birşey değil , ucuza alıp, fazlasına mal olduğunda haklıymış olurlar
Gerçi tabi burası kısas değil , ilan vermek lazım , ilan vermek içinde mekanik işleri bitirmek lazım, burda hani olayların her detayını anlatıyorum ona istinaden satarım dedim
Şuanki rakamda işçilikleri koymadım ki şuana kadar oda aldığım ilk günlerde yağ , filtre , enjektör kabloları , ve mazot kütüğü valfi değişimi için işçilik verdim oda 800 lira , geri kalan heşeyi ben yaptım, sadece parça ve malzeme paralarını ekledimİnşallah emeklerinin karşılığını bulut Süleyman ağabey. Benim araç harcamalarım araç dahil 92 bin TL'yi buldu. Sen el işçiliğine vakit ayırıyorsun ben gezmeye. Yapılacak işleri ustalar hallediyor. İçine sinene kadar devam. Emin'im eksiksiz bir araç olacak.
Şuanki rakamda işçilikleri koymadım ki şuana kadar oda aldığım ilk günlerde yağ , filtre , enjektör kabloları , ve mazot kütüğü valfi değişimi için işçilik verdim oda 800 lira , geri kalan heşeyi ben yaptım, sadece parça ve malzeme paralarını ekledim
Herşeyi ustalara yaptırsaydım artı 10000 daha eklenirdi malüm marka Land Rover işçilik parça bazında isteniyor
Şuanki rakamda işçilikleri koymadım ki şuana kadar oda aldığım ilk günlerde yağ , filtre , enjektör kabloları , ve mazot kütüğü valfi değişimi için işçilik verdim oda 800 lira , geri kalan heşeyi ben yaptım, sadece parça ve malzeme paralarını ekledim
Herşeyi ustalara yaptırsaydım artı 10000 daha eklenirdi malüm marka Land Rover işçilik parça bazında isteniyor