Lokasyon neresi tam?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ekli dosyayı görüntüle 64520 Ekli dosyayı görüntüle 64521 İçerdeki sigorta kutusunun alt sağında boşta soket yeri ve alt solda boş role yeri var arkadan sigorta kutusunu çıkarıp baktım tesisatları var arkadan bunlar neyin role ve soketi bilen varmı , yada 2003 ve 2004 modellerde kullanılmışmı bu soketler ?
Kazasız,belasız sürüşler...Hayırlı olsun,gayet güzel.Yeni araca sanrım tüm bu donanımlar!Araya bide ranger sıkıştırdım. Araç Tepretoğulları. Aksesuarlar Tamsan.
neler neler varmış buralarda,kardeşim benimEgr iptali gerçekleşti... bide cam rüzgarlığı taktık! Derinderin sağolasun. Güzel abim benim. Disco almanın bana kattı en büyük değer kendisi. Devammm. Vinç taktığım orta bölüme sis takacağım. 2 led iyi gider. Teyp ve bagajı da paylaşmış olalım. Sevgiler dostlar.
Ve güzel adam derinderin. Kaput üstü malsak pilavcısı
Hayırlı olsun timuçin...Çok güzel anılarımıza vesile olan aracımızı, güzel anılarına vesile olmasını temenni ettiğimiz bir arkadaşımıza sattık... bizim disco maceramız şimdilik noktalandı. Başınızı ağrıttık. Sevgiyle kalın
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hayırlı olsun timuçin...
Çok güzel anılarımıza vesile olan aracımızı, güzel anılarına vesile olmasını temenni ettiğimiz bir arkadaşımıza sattık... bizim disco maceramız şimdilik noktalandı. Başınızı ağrıttık. Sevgiyle kalın
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi