milimadami
Kamp I
Zor ama imkansız değil
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Nerde yeri Ayhan ustanın
Sent from my iPhone using Tapatalk
İlanlarda gördüğüm araç sanırım sizinki.Üzüldümmü desem bilmiyorum,çok da hevesli başlamıştınız halbuki!Uğraşmak mı zor geldi,yoksa ?Sevgili dostlar Kamyonet almak gibi bir niyetim var. İki araç + binek araç bize fazla gelebilir. Olgunlaşmış bir şey Yok ama. Teklife göre aracımı satabilirim.
İlanlarda gördüğüm araç sanırım sizinki.Üzüldümmü desem bilmiyorum,çok da hevesli başlamıştınız halbuki!Uğraşmak mı zor geldi,yoksa ?
Sizin için en iyisi olsun inş...
Bir şey sormak isterim.Nano protect uygulaması spreyle yapılan ve tüm jag,müşür vs.yerlere uygulanan bir uygulama değilmi?Mesela bu araçlar yıkamacıda yıkandıklarırında bazen su yüzünden afallıyorlar.Bende bir kez oldu.Güneşli havada kaputu,kapıları açtım birkaç dakika sonra çalıştı sorunsuz.O gün bugündür yıkamacıları tembihlerim mesafe ve hortumu tutma şekillerini!
Krank sensörü tam olarak nerde , bende arabanın altını falan yıkıcam bulaşmayalım hiç...
Krank sensörü tam olarak nerde , bende arabanın altını falan yıkıcam bulaşmayalım hiç...
Ekli dosyayı görüntüle 62587 yani arabayı ve adamı bilmesem diyeceğimki uğraşamadı,sıkıldı.
alo abi şu var
alo abi bak şöyle bişey var,
hadi değiştirelim kardeşim,
abi sepet diyorum ne diyosun,hadi beraber yapalım be bro
abi bak kendime aldım sanada aldım,vayy kardeşimm
ama kardeşim kısa zamanda sayısız telefon trafiği sayısız fikir alışverişleri parça yöntem aklına ne geldiyse keyifle zevkle konuşup paylaşımlarda bulunduğumuz
,ve en önemlisi dostluğumuza abi kardeşliğimize sebep bir disco dan vazgeçmek sanırım zor ama değerinde teklif olursada tercih edilecek kaçırılmaz bir disco bana göre.
ben ki 1 yıla yakın aradım kafama göre disco ki kayıtları var.yaklaşık bir sene sonra almışım.
adam benim 3 senede yaptığım sök tak değiştir yenile modifiye et halini kısa zamanda yaptı ya helal olsun.
pek satacağına ihtimal vermiyorum ama hayırlısı kardeşim.
derler ya mal ceviz...gönlünce olsun herşey bro.