Yükseltme ve yazılım konusunda da yorum yapayım
Ben zaten facelift 2003-2004 takıntılıydım. Bu kasalar Türkiyeye 4 helezonlu olarak gelmiş, arka körük yok. Muhtemel çıkan sıkıntılardan kaynaklı Borusan böyle bir karar almış. Zaten sadece arkada olduğundan aracın komple yüksekliğine etki eden birşey değil, sadece römork takarken alçaltmaya yarayan bir zımbırtı. Zamanla ön pısıyor, vinç takınca daha da pısacak diye gizli vinçli kasanın ön helezon numarasını bulup çok tuzlu da olsa onu getirttim ben. Şimdi standart yükseklikte gizli vinç ile ön-arka aynı. Tam istediğim kıvam. Biz günlük de kullandığımızdan AVM'lere zaten silme girdiğinden lift istemedik.
Offroad modifikasyon isteniyorsa bana göre makyajsız kasa demir tampona falan daha uygun, daha karizmatik duruyor. Ben makyajlı 2003 kasanın ön tamponunu sislerini vs çok sevdiğimden gizli vinç ve yılının orjinal Safari 5000 sürüş lambalarını uyguladım. 2003-2004'te illa ki birşeyler düzeltilmiş. Yazılan 300 kadarı mühendislik olacak çekilde toplam 700 küsür iyileştirme deniyor ama İngiliz geyiği de olabilir. Sonuçta bende yeşil, bej deri, HSE paket ve makyajlı kasa takıntısı vardı, boya-hasar kaydı detayıyla ilgilenmeden aldım geçtim. Sizler kadar detaylı düşünemem ben alır geçerim
))))