MBA
Kamp I
Ynt: Disco ile Tanışma Gezisi...
Teşekkür ederim.Not aldım, mutlaka uğrayacağım...
Teşekkür ederim.Not aldım, mutlaka uğrayacağım...
MBA' Alıntı:Teşekkür ederim.Not aldım, mutlaka uğrayacağım...
MG51' Alıntı:Aracınız hayırlı olsun
ilk günden böyle zorladığınıza göre vay o aracın haline
MBA' Alıntı:Bugün ön tamponu dağıttık...
Henüz başlanmadı modifiye işlemleri... Şimdilik, ön tampon dağıldı, arka tampon havaya bakıyor, kaput ve kapılarda acayip çizikler var...yerinden çıkıp duran far ve kırılan arka sinyalden bahsetmiyorum bile...Sağ kapılarda da,yan yatmaya bağlı hafif göçükler... Bu hafta sonu da Katırlı dağı var planda.... Bakalım modifiyeden önce tek parça tutabilecekmiyiz discoyu...
E kullanmak için aldık...Şehirde kullanmak da değildi plan... Disconun hakkını vermek lazım di mi... Lastiklerimiz uygun değil diye şimdilik uslu duruyoruz...Asıl eğlence lastikler değişince....
MBA' Alıntı:Yan bar da olucak, liste kabarık da, vakit yok... Bugün tampon dağılınca, ona bari başlayalım dedik, Usta su kaynattı...Ona uyan tarih bize uymuyor, bize uyan ona... Aklımızdakini yapacak, nazımızı çekecek, bozup bozup yapacak başka adam da yok...Denk gelene kadar, uslu uslu ::
takılmaya çalışıyoruz.... Sırf bu yüzden lastikleri takmıyoruz... Bir miktar frenliyor hiç olmazsa... Şimdi buraya yazınca kendim de inanmadım ya... Bugün battığımız yerden çeken traktörcü, abi ben 4x4 traktörle geçemiyorum oradan, bu lastiklerle ne işiniz var dedi...
MBA' Alıntı:İstediğimiz bazı özellikler var.Hazır alacaklarımız tatmin etmeyecek.Biraz araştırdık, alıp üzerinde oynamak ,yapmaktan daha zor.Ustaya güvenmekle birlikte, elimizde kullanabileceğimiz sanayi ekipmanı da var. Birazda seviyoruz , böyle işlerle oynamayı...Tamponlar, çeki demiri, spacerlar, yay bağlantı aparatları, sepet gibi seyleri, kendimiz yapıcaz...