KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
İyi akşamlar CANAVAR hazırlanıyor allah kolaylık versin bide bol para modifeye işleri malum parasız olmuyor bide vakit bizede takip etmek kalıyor kolay gelsin bol resim bide masraflarıda azda olsa yazarsanız seviniriz.
Teşekkür ederim Ömer bey. Aslında benim vaktim yok keşke olsa her aşamayı bol bol fotoğraflarım. Ama arabayı bıraktım Biz-ser'e orada yapılıyor yavaş yavaş. Sağolsun İsmail bey para konusunda canımı acıtmayacak
Dün Warn XD9000 vinç aldım. Sentetik halat takacağım için bir de sentetik halat yönlendiricisi aldım. Britpart'ın ön tamponu ile vinci taktılar. Yavaş yavaş ilerliyoruz bakalım
LAstik konusunu düşünüyorum. Extreme almayacağım galiba. :Ya Mickey Thompson MTZ ya da BFGppdrich MT T/A MK2 alacağım. 33 inçlik düşünüyorum bakalım.
Arka için aldığım havalı kiliti herhalde öne takacağız. Arkaya Detroit %100 diff lock takacağım. Birkaç gün içinde karar vereceğiz...
uzun zamandır siteyi takip ediyorum. arazi taşıtlarına çocukluğumdan beri ilgim var. Bu araçlardan almayı düşünüyorum birkaç sorum var :
-bu araçların motor ömrü ne kadardır.
-revizyonları ne kadara mal olur.
Çağrıcım sağolasın umarım kampa kadar her istediğim bitmiş olur. Ama yetişmese bile Disco ile geleceğiz )
Bu arada difransiyel kiliti gibi karar veremediğim konularda seni aramaya devam edebilirim
Çağrıcım sağolasın umarım kampa kadar her istediğim bitmiş olur. Ama yetişmese bile Disco ile geleceğiz )
Bu arada difransiyel kiliti gibi karar veremediğim konularda seni aramaya devam edebilirim
Tamam abi istediğin zaman ara... Yalnız çalıştığın ekip benden çok daha bilgili buna eminim ;D
Bu istediğin zaman iptal edilen ön viraj denge çubuğundan ben de istiyorum...
İnceliyeceğim aracını ilk gördüğümde...
Tamam abi istediğin zaman ara... Yalnız çalıştığın ekip benden çok daha bilgili buna eminim ;D
Bu istediğin zaman iptal edilen ön viraj denge çubuğundan ben de istiyorum...
İnceliyeceğim aracını ilk gördüğümde...
Eyvallah Kürşat baba seni yakından takip ediyorum zaten yükseltme konusunda yardımın için teşekkür ederim. Bu arada senin Capon'un rengi içime girmedi değil hani çok güzel olmuş!
Arka viraj denge çubuğunun hiç bir işe yaramadığına bizzat şahidim...
Normal yolda da bir işe yaramıyor, sadece arazide yayların yuvalarından çıkmamasını sağlayacak bir sistem bul abi...
Orta kilit bu afta içi bitecek bakalım. Onu biraz farklı yapıyor benim usta. Havalı suspansiyonun kompresörü ile orta kiliti aktif hale getiriyor. Kampa kadar kesin biter.
Arka denge çubuğunu çıkartmam abi yok ACE sistemi hata veirnce yangına bile sebep olabiliyormuş