Direksiyon Simidi Soyulan Yada Eskiyen Arkadaşlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan uysalburak Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,090

Etiketler
Ynt: Direksiyon Simidi Soyulan Yada Eskiyen Arkadaşlar

Tşk ederim. Dalışa ibriceye gideceğim inşallah. Sabahın köründe yola çık git 2 dalış yap akşama geri dön.....

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ohooo Burak Bey önce defender alacaksınız sonra parça Vs işlerine girecektir :smiley::smiley:

Bu arada kemik direksiyon candır +1

Ibrice +2 Tamer hocama selamlar kulakları çınlasın :smiley:

Defender ı yalayıp yutuyorum sayenizde. Kafamda baya oluştu nasıl bir araç alacağım fiyat aralığım. Hatta direksiyon simidini bile öğrendim.

DEFENDER, ZEYTİN AĞACI GİBİDİR, DEDEDEN TORUNA MİRAS KALIR.
Var mı bildiğiniz başka birisi, bende arabamı satınca DEFENDER alacağım veya araba almayacağım.
Hazır evdekileri gaza getirmişken satılmadı gitti arabam. Nasılsa Özay arkadaşımızda cd ler var, diğer arkadaşlarımızda her türlü bilgi var DEFENDER sıkıntı yaratmaz diyorum. İstanbul a dönmeye de bir sene kaldı usta da orada var,
Olacak evimin önünde bir tane ve kesin DEFENDER olacak,

burakuysal' Alıntı:
Defender ı yalayıp yutuyorum sayenizde. Kafamda baya oluştu nasıl bir araç alacağım fiyat aralığım. Hatta direksiyon simidini bile öğrendim.

desenize en zor kısım kaldı. Aracı bulmak... biz neredeyse 1 yıl bakındık. O arada ilanlarda gördüğüm araçlar en az birer kere sahip değişti tekrar ilana kondu :smiley:

İnşallah size de güzel bir tane bulunacak.

burakuysal' Alıntı:
Ortalama günde 20 kere favori aramalarımı kontrol ediyorum desem

artık bizde satmıyoruz :smiley: burada (antalya) da bir tane V8 var. Temiz duruyor. en son 15 e kadar düştüğünü biliyorum. ilanlarda yok bildiğim kadarıyla...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,898
Kayıtlı Üye Sayımız
166,690
Kaydolan Son Üyemiz
mesut.saban

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR