Dijital Lpg Göstergesi (acar-lpg)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan acar-tech Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 93
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 136,771
Ynt: Dijital Lpg Göstergesi (acar-lpg)

Gösterge elime ulaştı teşekkürler yeni depom geldiğinde takıp burdan paylaşırım şu an yeni depoyu beklemekteyim

Etiketler

simurg2' Alıntı:
Gösterge elime ulaştı teşekkürler yeni depom geldiğinde takıp burdan paylaşırım şu an yeni depoyu beklemekteyim

erkan bey montaj aşamasında beni arayın mutlaka, montajdan sonraki ilk ayarda depo boş olmalı, depoya gaz almadan bu ayarı yapmalıyız.

konu ile ilgisi yok ama
acaba başka hangi tip cihazlar üretiyorsunuz
mesela
araç iç dış ısı verisi (dış ısıda buzlanma alarm sistemi)
araç voltajı
pusula
bu üçünün bir arada olduğu fakat cama vantuzlu değil de düz bir ekranda olduğu bir üretim var mıdır
teşekkürler

avatardaki cihazın renklendirmeleri muhteşem olmuş elinize sağlık ;)

acar-tech' Alıntı:
tankınızı tam doldurduğunuzda 4 ledin tümü yanıyor ve aracı kullandıkça ledlerden bir kısmı sönüyorsa, şamdıranın tank içinde kalan bölümü doğru çalışıyor demektir. sistem bu durumda aracınızda verimli çalışabilir.

aracı genelde kullandığınız güzergah çok eğimli (inişli/çıkışlı) ise sapma oranı düz yolda kullanıma göre bir miktar daha fazla olur.

her şartta 4 ledli sistemden daha iyi sonuçlar alırsınız.
bu urunden almak istesem nereden ve kac tl,ye alabilirim?

acar-tech' Alıntı:
erkan bey montaj aşamasında beni arayın mutlaka, montajdan sonraki ilk ayarda depo boş olmalı, depoya gaz almadan bu ayarı yapmalıyız.
Bugun lpg servisime uğrayacağım depo için gelmişse hafta sonu takılır gelmedıyse beklemeye devam (birde telefonunuzu kaybetmişimözelden atarsanız sevinirim banka bilgilerinizide atın bu arada hazır olsun )

JUNİOR' Alıntı:
konu ile ilgisi yok ama
acaba başka hangi tip cihazlar üretiyorsunuz
mesela
araç iç dış ısı verisi (dış ısıda buzlanma alarm sistemi)
araç voltajı
pusula
bu üçünün bir arada olduğu fakat cama vantuzlu değil de düz bir ekranda olduğu bir üretim var mıdır
teşekkürler

avatarımdaki grafik, ilk olarak tasarlayıp ürettiğim acartacho isimli devir saati, iç ,dış , motor ısısı ve akü voltaj göstergesine aittir.
örnek video: http://www.youtube.com/watch?v=txW8YAYUMv8
fakat bu üründen artık üretmiyorum.

sonrasında twiputer isimli yol bilgisayarı projesini tamamlayıp ürettim.
http://www.youtube.com/watch?v=lwQmVLaHsD0
şu anda maalesef bundanda üretmiyorum. daha yeni ve gelişmiş bir modelini tasarlamayı planlıyorum. (GPS li bir tasarım olacak)

ayrıca twi-tacho isimli devir ve motor ısı göstergesi üretimim var.
bu ürünü suzuki vitara sahipleri de kullanıyorlar. vitaraların hararet ibresindeki sağırlığa alternatif bir çözüm oldu.
http://www.youtube.com/watch?v=8ZvQIdgfDr0

son olarakta tasarımını yeni tamamladığım acar-lpg isimli bu konuda tanıttığım cihazım bulunuyor.
http://www.youtube.com/watch?v=4DIW0F780T8

erolkan' Alıntı:
bu urunden almak istesem nereden ve kac tl,ye alabilirim?

satın alma ve montaj detayları için bana 0 537 2793056 dan ulaşabilirsiniz. (akşam 18:00 den sonra aramayı tercih ederseniz sevinirim)

Birde 2004t subaru forester aracima universal trip computer uyarmi?sanirim oda sizin uretiminiz

bu göstergede arac içi ve arac dışı sıcaklık ölçümlerının degerlerını nerden alıyor cıhaz?

anlık tüketim degerlerınıde gösteren cıhazınızda varmı lpg'yle ilgili

elinize emeğinize sağlık.. ben de bu üründen bi adet satın almak istiyorum..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,630
Kaydolan Son Üyemiz
VolkanSabah

SON KONULAR

Geri