Dijital Lpg Göstergesi (acar-lpg)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan acar-tech Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 93
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 136,716
Ynt: Dijital Lpg Göstergesi (acar-lpg)

Birde simdi resimdeki ornekte 8lt lpg gozukuyor. Oradaki 85-105 gidecegi ortalama km mi oluyor geliyor?

Etiketler

bu yapmış oldugunuz ürünlerde anlık lpg tüketımını gösteren benım lpg şamandırasına uygun ürününüz varmıydı? eger var ise hangisi?

erolkan' Alıntı:
bu yapmış oldugunuz ürünlerde anlık lpg tüketımını gösteren benım lpg şamandırasına uygun ürününüz varmıydı? eger var ise hangisi?

Erol şu anda anlık lpg tüketimi gösteren bir ürünüm maalesef yok.

bu ürün deponuzdaki lpg miktarını ve gidilebilecek tahmini mesafeyi hesaplayıp gösterir.

örnekteki 8 lt depoda kalan 85-100 de gidilebilecek ortalama menzildir.

Bu urunu alınca eski sistemin onde duran ledli gostergesi iptalmi oluyor?

kardeşim ben hala tam ayar yapmadan kullanıyorum bir türlü denk getirip depoyu boşaltamadım,sen işte olduyun için ,inşallah bu hafta bi akşam denk getirip aricam .

Merhaba Mehmet Bey,

Bu twi-tacho - acar-lpg ve ilerde olası twiputer ile 3 farklı gösterge camı epey dolduracak gibi geliyor. Ayrıca bizim Vitara'da yol kamerası da var. Torpido üstü de hiçbir vakumlu yapıştırıcı tutmuyor bende.

Birbirine bitişik alt alta montaj yapma imkanımız var mı ? Ya da bir kutu içinde, bir gövdeye dışardan yapıştırarak vb. de olabilir.

Örneğin Pajero'larda altimetre termometre gösterge paneli gibi. Benzer bir uygulama yapılabilir mi ? İlla sizin yapmanıza gerek yok, yeter ki uygun ölçüde aynı boyda göstergeler olsun.

137615939sgb.jpg

pr_01_129616_max.jpg

cihazın dahada geliştirilmiş yeni bir versiyonu LPGmeter II adıyla kullanıma sunulmuştur

kullanım kılavuzu : https://www.dropbox.com/s/1r19dqrkwyaacpz/LPGmeter%20Kılavuzu.pdf?dl=0

örnek video: https://www.youtube.com/watch?v=PPtEZQavzD8

facebook : https://www.facebook.com/pages/LPGmeter/513926998704094

10620589_694129157350543_3741839577236204821_n.jpg

Prins vsi2 taktırdım. Bu cşhaz bu kite uyumlumu? Fiyat nasıl ve montajında öncekılere göre kolaylık varmı?

Xperia Z

bir önceki mesajımdaki kullanım kılavuzunda uyumlu samandra tiplerine dair bilgiler mevcut.

yada bana samandra bölgesinin fotosunu da gönderebilirsiniz. size uyumlu olup olmadığını söylerim.

LPGmeter Nissan Patfinder da!!!

detaylar için
https://www.facebook.com/pages/LPGmeter/513926998704094

altAl6SCACn0eMK34ucCydJ1ZWA2yXiwrFAW6R2yAR_U4Bj.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR