Dijital Lpg Göstergesi (acar-lpg)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan acar-tech Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 93
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 136,719
Ynt: Dijital Lpg Göstergesi (acar-lpg)

acar-tech' Alıntı:
Erol bey henüz o çalışmayı maalesef tamamlayamadım.

sadece hafta sonları ilgilenebiliyorum. bu yüzden tarih sürekli erteleniyor.
merhaba varmı bir gelisme?;)

Etiketler

Çalışmanıza hayran kaldım. Ben de İzmir deyim. En kısa zamanda sizinle irtibata geçeceğim.
Başka büyüklükte bir ekran kullanabiliyor muyuz?
Gösterge bölümü hareket ettirilebiliyor mu?En azından aşağı veya yukarı?
Yanyana iki ekrandan veya çoklu ekrandan oluşan bir çalışmanız var mı? Örnek hem bu lpg göstergesini hem hararet göstergesini görebilmek için veya bu ekrana aynı zamanda hararet i de eklemek mümkün müdür?
Çok soru oldu ama kusura bakmayın. Çok beğendim çalışmanızı,ellerinize sağlık. Çok güzel olmuş.

turkergen' Alıntı:
Çalışmanıza hayran kaldım. Ben de İzmir deyim. En kısa zamanda sizinle irtibata geçeceğim.
Başka büyüklükte bir ekran kullanabiliyor muyuz?
Gösterge bölümü hareket ettirilebiliyor mu?En azından aşağı veya yukarı?
Yanyana iki ekrandan veya çoklu ekrandan oluşan bir çalışmanız var mı? Örnek hem bu lpg göstergesini hem hararet göstergesini görebilmek için veya bu ekrana aynı zamanda hararet i de eklemek mümkün müdür?
Çok soru oldu ama kusura bakmayın. Çok beğendim çalışmanızı,ellerinize sağlık. Çok güzel olmuş.

Türker bey beğeni ve övgüleriniz için teşekkür ederim.
şu anda aktif olarak ürettiğim tasarımlar, acar-lpg (lpg depo gösergesi) ve twi-tacho (devir ve hararet görtergesi)

daha önce twiputer isimli bir yol bilgisayarı modelim vardı. şu anda üretimini yapamıyoum.
bu modelin daha gelişmiş bir versiyonunu tasarlamaya çalışıyorum.

bana ulaşırsanız, çallışmalarımı yakından inceleme fırsatı bulabilirsiniz.
0 537 2793056
Mehmet ACAR.

ürün geldi mehmet kardeşimin yardımıyla montajını yaptık ,en kısa zamanda kullanım hakkında bilgi ve resimleri paylaşıcam,tekrar teşekkür mehmet kardeşim.

bekirgümüş' Alıntı:
ürün geldi mehmet kardeşimin yardımıyla montajını yaptık ,en kısa zamanda kullanım hakkında bilgi ve resimleri paylaşıcam,tekrar teşekkür mehmet kardeşim.

Bekir bey ben teşekkür ederim. Bu vesileyle sizinle tanıştığıma memnun oldum.

yeni tasarım

LPGmeter

lpg depo seviye ve menzil göstergesi

-- OLEd ekran
-- ufaltılmış sade tasarım.

üretime geçilmiştir.

Merhaba Acar Bey,
öncelikle çalışmalarınız için sizi tebrik etmek isterim.
yapılabilir mi bilmiyorum ama mesela turbo boost, ampermetre, devir, uydudan hız ve yükseklik ölçüm gibi özellikler bir arada toplanabilir mi?
teşekkürler
iyi çalışmalar

kabasakal73' Alıntı:
Merhaba Acar Bey,
öncelikle çalışmalarınız için sizi tebrik etmek isterim.
yapılabilir mi bilmiyorum ama mesela turbo boost, ampermetre, devir, uydudan hız ve yükseklik ölçüm gibi özellikler bir arada toplanabilir mi?
teşekkürler
iyi çalışmalar

bahsettiğiniz özelliklerinin tümünü olmasada bir kısmını barındıran çözümler elbette üretilebilir.
bir tasarımın ürün halini alana dek geliştirilmesi çok zorlu bir süreç.

sadece elektronik olarak bir sinyali elde edip bunu değerlenndirmekle bitmiyor maalesef.
şu ana dek 6 farklı tasarımı ürün haline getirip, adetli olarak üretebildim.

şu sıralar lpgmeter adlı tasarımın ürünleştirme çalışmalarını yapmaktayım.

bir sonraki ürün daha önce twingolar için ürettiğim twiputer modelinin yeni versiyonu olacak.

belki uzak gelecekte, off-road tutkunları için farklı çözümler sunan bir tasarımla ilgilenme fırsatı bulabilirim.

ilginiz için ben teşekkrü ederim.

LPGmeter facebook sayfası

https://www.facebook.com/pages/LPGmeter/513926998704094?fref=ts

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TCZW8wyk_Js[/youtube]

LPGmeter için Kullanım Kılavuzu tamamlandı

https://www.dropbox.com/s/lgwm1r8cehehmxl/Kullan%C4%B1m%20K%C4%B1lavuzu.pdf

acar-tech' Alıntı:
Erol bey LPGmeter için talep ettiğim ücret 90 tl.
Kılavuzu okudum ama ben kendim takamam herhalde. Fethiye'de eger bu ürünün alırsam bunu montajını yapabılecek lpg montajcısı bıldik birileri varmı acaba?

Benim samandira bu sekilde. Sizin cihaz icin uygunmu?

2013-10-09_17-51-37_709-1.jpg

ERol bey şamandıra resminiz uygun görünüyor.

montajın en önemli kısmı resimde görülen 50 kuruş büyüklüğündeki ibreli gösterge sökülüp aynı yuvaya LPGmeter iin sensörünün takılmasıdır.
sonrası ayar ve kalibrasyon işlemi.

bu montajla ilgilenebilecek bir lpg otogaz dönüşüm istasyonu bulmalısınız.

montaj esnasında ben telefon desteği verebilriim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR