Difflock Yerine Kaynak..?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan almirsen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 77
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 26,740
Ynt: Difflock Yerine Kaynak..?

almirsen' Alıntı:
cj5 imi sattığım için bu uygulamayı deneyemedim , yeni aracım LADA NİVA ,ve bu araç sürekli 4x4 olduğu için bu proje patlar,gerçi LADA nın difflock a ihtiyacı yok ,o zaten normal giderken de aks kırıyor... ;D ;D ;D

Şener hayırlı olsun
Yağmurdan kaçarken doluya tutulmada :smiley:

Etiketler

reis28' Alıntı:
Niva kolay kolay aks kırmaz piyasada satılan 20 TL lik akksı alır araca takarsan o zaman diyecek bir söz yok orjınal aksıyla ben nivanın 31 inc lastik cevirdim camurda dagda bayırda kırılmadı yan sanayi aksı kırdım niva kiltsisde her yerde yürür sözün dogrusu

çok doğru söylüyorsun dursun usta bakalım orjin akslarını alacas takacas göreces .... ama bu güne kadar neden LADA almamışım diye çok pişmanım tam benim arabammış SUPER 1600.

yunus bager' Alıntı:
Şener hayırlı olsun
Yağmurdan kaçarken doluya tutulmada :smiley:

yok yok yunusum yağmur dolu yağmış üstümüze haberimiz yokmuş şimdi güneşli günleri yaşıyorum mutluyum... bu arada bi sezon kapanaşı gezisi mi yapsak ne yapsak ?

arkadaşlar bu konu tamda benim uyguladığım kaynak olayını tartışıyorsunuz bekleyin yakında tecrübeyle sabit olacak her iki diffti de kaynakla kilitledim ön difti hup dan ayırıyorsun araziye girince devreye alıyorsun o kadar saygılar herkeze

100_2677.JPG

tiskeli' Alıntı:
son kral abim senin dodgeye ne gider kaynak diff istersen bir ara getirde kaynatak olsun bitsin ne verecen 3-4 bin tl
bu yönde araştırmalarım var.biriyle tanıştım kendisi bu kaynakla yarışıyormuş ve 35 lastiğe bile yapmış.ama kaynak argon olsun diyor.ayrıca arkayada hub takarsam asvaltta tek çeker gider akisleri ve lastiğide yormam diye düşünüyorum.
biliyorsun vitarada onca arazide bişey olmadı asvaltta akis kesmiştim.

35 lastikle sorun olmuyor dedin bendemi kaynatsam neyapsam benim d max arazide dağ tepe düz gider ama asvalttada dümdüz gider sonuda viraj çıkışı ya bir dere ye uçar ya bir tepeye geçiririz muhtemelen neyse benim tek frenle idare edeyim şimdilik

ön diff arka kadar kasıntı yapmaz ve manuel hub varsa normal kullanımda kötü yanı olmaz,kötü yol şartlarında hubları devreye sokarız ön %100 kilitli olur ve arkadan kilitli gibi düz gitmek istemez tekerler gideceğimiz yöne dönücek sonuçta, hafif bozuk yoldada tek hub açarız sıkıntı yaratmaz diye düşünüyorum

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,756
Kayıtlı Üye Sayımız
166,569
Kaydolan Son Üyemiz
lystrakon

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR