Derdimi Anlatsam Dinler Misiniz?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan turbolinea Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 116
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 55,060

Etiketler

Ynt: Derdimi Anlatsam Dinler Misiniz?

Ülkemdeki kötü insanlardan nefret ediyorum.

Bir yunan da bu kadar kötü niyetli insan yoktur.

Etrafımı kötü insanlar sarmış.

Ben mesela anket yapmıştım.Para bulsanız sahibine verir misiniz diye %60 ı vermem demişti. demek oluyor ki en az yarısı kötü.

Bir yunanistan da bile bu kadar kötü olduğunu düşünmüyorum.Ordaki insanlar şu ana kadar kimsenin kimseyi boğazladığını görmemişler...Ama ülkemde hergün görebilirsin.Başına her iş gelebilir.

Liste ve başımdan geçenleri yazacağım.

Küçük bir ilçede oturuyorum.Çevremdeki esnaf ve kişilere nasıl gözle baktığımı yazacağım.

Müteahhit Me. : Adam resmen dolandırıcı...Herkesin parasının üzerine yatıyor.Adam hatta gazeteye bile çıktı bundan dolayı.

Fırıncı Vo: Notrum ama iyi de görmüyorum.Gün olup para almıştır.Paramı da ödemiştir.Ama bir işim düştüğü zaman mesela para bozdurmak gibi başkasına bozar bana bozmaz.Ayrıca yanında çalıştırdığı kişide bana kazık atmıştır.Ayrıca kendisi ülkücü ve ırkçıdır.

Fırıncı'nın yanında çalışan:İsmini unuttum.Vo'nun yanında çalışır.20 tl için yanlış yaptı bana.Eğer vo onu çalıştırıyorsa bence vo da kötüdür.

Diğer Fırıncı: İyi gibi duruyor.Rize'lidir. Bana hiçbir zaman kötülük etmemiştir.Parayı bozmaya gittiğim zaman da beni boş çevirmemiştir.

Kasap Ku. babası ve kardeşleri: Bu adamlar çok kötü niyetlidirler. Adam yoldan geçen her karıya kıza mutlaka bakar.Adam da kötü göz vardır.Babası ve kardeşleri de aynıdır.Hele ki paranızı verin.Kesinlikle alamazsınız.

Ortada boş gezen Kub: Kasabın yanında takılır.İnsanlık onun için önemli olsa en az 6 çocuğu var ve işsiz ve içki içiyor kasabın orda.Durduk yere de bana saldırdı.Polis çağırıcam dediğim zaman tabi tutmadı.

Komşu Üc:Adam resmen hırsız.Belki şu an etmiyor ama kötü niyetli.Yıllardır tanıyorum.Kötü niyetli olduğunu adım gibi biliyorum.

P'nin oğulları:Biri lokanta işletiyor.Diğeri market.Biri tekel diğeri taxici.Maddi anlamda kötülük görmedim.Ama bana göre kötü niyetlidir.Marketine gittiğim zaman kendi acından olmesine rağmen beni küçümsüyorum.Artık gitmiyorum marketine rahatım.Diğer lokantacı ve tekelci de aynı.Böyle gıcık gıcık davranıyor.Taxicisi zaten en kötüsü ve saldırgan.

Market ve Vestelci Ne.: Bu adamın çok parası var.Ama tam emin değilim mesela veresiyeleri fazla yazıyormuş.Bu da milletin dedikodusu olabilir.Hiçbir zararını görmedim.Kardeşleri zaten çok kötü.Bunun da içinde vardır zaten kötülük.

Kahveci Fev.: İyi niyetli gibi duruyor.Ama sevmiyorum.Bizden bir ürün alırken burnumdan getirmişti.

Beyazeşyacı Nu. : Fev kızı işletiyor.Bence iyi gibi duruyor.

Tamirci Bü: Ben bir zararını görmedim.Paramı hemen getirmişti mesela.Ama kötü niyetli.

Yazaneci K.: Adam tam bir bela...Durduğun yerde saldırmaya çalışır...Ayrıca o yaşa gelmiş.Genelevden çıkmayan adamdan hayır gelmez.

Kırtasiyeci S.: Adam kesinlikle arza.bizden ürün isterken sürekli sorun çıkarıyor.Hakaret ederek ürün alıyor.Kesinlikle kötü niyetli.

Kırtasiyeci Sal: Bu adam iyi gibi duruyor.Bir zarar kötülüğünü görmedim.

Kahveci Kıl: Sürekli veresiye alır getirmezdi.Şu an bir sorun yok.Ama kötü niyetli.

Marketci V kardeşler: Şu an iyi gibi duruyorlar.Ama geçmişte çocuklukta çok husumetim var.Bence tüm kardeşleri kötü.

Yanımda çalışan Şener: Çok iyidir ama nankördür.Ufak bir sorunda beni yüzüstü bıraktı.Ve beni hep haksız gördü.Şu an çekti gitti.

Yanımda çalışan Mahmut: Bana yağ çeker ama iyi değil.Bir kez bankaya göndermiştim.Bana kızmıştı.Ayrıca karı döven ve milletin parasında gözü olan adamdan hayır gelmez.

Yanımda çalışan Bal..: Markete gönderiyorum bana yalan söylüyor.Ben ünv mezunuyum diyor fakat değilmiş.ve milletin parasında gözü var...Yalan söyleyen adamdan hayır gelmez.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

İstanbul'da bana kazık atanlar:

Abd ve taş. : Adam güvenilir dedik 5 sene önce 3750 tl param vardı halen alamıyorum.Aldım ama ufak ufak.ALLAH tan dinden bahsediyor.

T. Hüsnü: Bir iş verdik adama adam işi yapamadı.Olan benim 1800tl ye oldu. ayrıca 12000tl zarar etmiştim.

K. Recep : H'ye vermeden önce işi Recepe vermiştim.O yapamayınca h ye vermiştim. Adam yapmadığı işten benden para kopartıyordu. en az 3000tl paramı da o yedi.

K. Mutlu ve t yıl: Benim paramı y 'ye verdi.1050 tl paramı alamadım.Üstelik bana da hakaret davası açtı.

Teyzemin oğlu Bora: Bana 100 tl için kazık attı. Zehir zıkkım olsun.

Dayımın oğlu Onur: Bana yanlış yapmadı ama o da menfaatçi...Baktı bende para yok telefonlarımı açmamaya başladı.Ayrıca hakkımda dedikodu ve küfür etmesine rağmen konuşuyordum.Artık bundan sonra konuşmam.

Eniştem: teyzemin kocasıdır.Arabasını ödünç almıştım.Babam ona içki içirmedi diye benden para koparmaya çalıştı. 1500 tl sini verdim lanet olsun dedim ömür boyu sildim.

Aklıma gelenler bunlar.

Yapılan yanlışlar bunlar.Benim suçum sadece iyi niyetli olmaktı.

Yunanistan ve Ermenistan da bile bu kadar fazla kötü olacağını düşünmüyorum.

Hep iyi oldum kaybettim.Ve şimdi forum köşelerinde ağlıyorum

parayı kafama çok takıyorum.

insanlar hep yanlış yaptı.

en az yarısı kötü olduğu zaman ben nasıl millet sevgisiyle milletimi seveceğim?

hukuk var ama hukuk da yanlış işliyor.

başıma çok kötü işler geldi.üzülüp duruyorum.

arasıra yurtdışına gidiyorum. ama 5 parasız kaldığım için de ve Türkiye'deki insanlarda kötü niyetli olduğu için birçoğu...işyeri de kuramıyorum.

sinirlenip duruyorum böyle...

sinirlerim bozuk.

başıma gelmeyen kötü olay kalmadı.

faşistlerden nefret ediyorum.

şerefimle namusumla yaşamak benim en doğal hakkım.

Bulgaristan'da Masum Türkleri de soyan yine oradaki Türkler'dir.
Bulgaristan'dan gelen telefon çağrılarıyla Bizim masum Türkleri farklı vaadlerle soyanlar yine oradaki Türkler'dir

Gürcistan'da Masum Türkleri dolandıran tuzak kuran Türkiye'de piyasayı dolandırmış.Sonra Gürcistan'a kaçmış Türklerdir.

Gazete ve haberler öyle diyor.
Kötü bizlerde çok ama çok var.
Sana kötülük edeni sen nasıl sevebilirsin? söyleyin bana?

Irkçılığın 29.9 olduğu bir ülkeden ne bekleyebilirsin ki?

bence 39.9 a kadar olması lazım.2. kademe daha uygun...ırkçılık daha fazla...ben demiyorum haberden aldım koydum.
Çünkü ülkem fransa ile aynı gelişmişlikte olan bir ülke değil.en az 2. kademede olur.

Yüzde 40 ve daha fazlası: Hindistan, Ürdün, Bangladeş ve Hong Kong.
Yüzde 30-39.9 arası: Mısır, Sudi-Arabistan, İran, Vietnam, Endonozya ve G.Kore.
Yüzde 20-29.9 arası: Türkiye, Fransa, Bulgaristan, Cezayir, Fas, Mali, Zambiya, Tayland, Malezya ve Filipinler.
Yüzde 15-19.9 arası: Rusya,Çin, Venezuela, Macaristan, Sırbistan, Romanya, Makedonya, Etiopya,Uganda,Tanzanya ve Zimbabwe.
Yüzde 10-14.9 arası: Yunanistan, İtalya, Finlandiya, Polonya, Ukrayna, Çek Cum. ve Slovakya.
Yüzde 5-9.9 arası: Almanya, Belçika, Şili, Peru, Meksika, İspanya, Belarus, Hırvatistan, Japonya, Pakistan ve G.Afrika.
Yüzde 0-4.9 arası: ABD, Kanada, Brezilya, Arjantin, Kolombiya, İngiltere, Guatemala, İsveç, Norveç, Letonya, Avustralya ve Yeni Zelanda

http://spor.haber7.com/spor/haber/1029886-sok-liste-irkci-ulkeler-arasina-girdik

Hoş olmayan ilişkiler yaşamışsınız. Maddi manevi ve mali kayıplarınızda olmuş ve bunlar sonucunda insanlara karşı bakış açınız değişmiş. Bence bu kadar genelleme yapmayın Türk,Yunan, Bulgar,Ermeni vs.vs. her topumda çürük incirler muhakkak vardır sadece siz aralarında fazla zaman geçirmişsiniz. Bunları genelleme yapmak bence hatalıdır. 10 sağlama 1 çürük ekler ortalama alırsanız 5,5 da kalırsınız.

John Parkin' nin "S.ktir et hayatta hiçbir şey senden önemli değil" diye bir kitabı var. okumanızı tavsiye ederim. Bakış açınızı değiştirecek bir kitap değil ama en azından kendinize olan önem ve güveninizi tekrar harekete geçirebilecek bir kitap.
Saygılar.

Forumda ersan ayaz diye bir arkadaş var sizinle dertleri öylesine örtüşüyor ki açtığı konular yazdığı yazılar siz isterseniz bi tanışın bence

Güneş her gün yeniden doğar; kendinizi detaylarda boğup gereksiz yere üzülmeyin. Yeni bir sayfa açın ve yola devam edin. Siyah ve beyazların yanında gri'lerin de olduğunu kabul etmek gerek.
Cehenneme giden yol niyet taşlarıyla döşenmiştir. Kimseye hakettiğinden daha fazla iyilik bahşetmemek kendinizi korumanın bir yolu olabilir.

Anlattığınız karakterleri kullanarak çok keyifli bir tiyatro metni oluşturulabileceğini düşünüyorum...

hasan bey katılıyorum biz türkler ne kadar lanet insanmışız ??? ???
yada siz mi süper melek gibi bir insansınız ???

hakkı57' Alıntı:
hasan bey katılıyorum biz türkler ne kadar lanet insanmışız ??? ???
yada siz mi süper melek gibi bir insansınız ???

ben melek değilim ama kalkıp da birine elimden geldiği kadar KÖTÜLÜK ETMEDİM.

bu ülkenin diğer kötü niyetli insanları öyle değil.

Kime soruyorsam Tr için konuşuyorum.Bu ülkenin yüzde kaçı kötü niyetlidir diye sorduğumda...

En milliyetçisi bile %50 dedi.

Diğer bir milliyetçisi bile % 90 dedi

Ama gerçek şu: Bu ülkenin %65 i kötü niyetli.Kendi yaşadıklarım, insanlara sorduğum ve forumda yaptığım anket bunu ortaya koydu.

Söyler misiniz ne yapabilirim? İyi güvenebilecek insanları nasıl bulabilirim?

Bu kadar kişi yanıt vermiş hiçbiri (1 kişi hariç ona da inanmıyorum da) kötüdür dememiş sen hala inadına kötü diyorsun. O zaman etrafındaki kötü dediğin kişilere bir bak bakalım neden kötüymüş.

Sen herkese kötü dersen herkesin kötü tarafını görürsün. İyi bak iyi gör. Başına gelen herşeyinde de bir sebebi vardır unutma.

Bu konuya son cevabımdır. Sana hayatında başarılar dilerim.

Sent from my iPad using Tapatalk

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR