Ynt: Derdimi Anlatsam Dinler Misiniz?
Bulgaristan'da Masum Türkleri de soyan yine oradaki Türkler'dir.
Bulgaristan'dan gelen telefon çağrılarıyla Bizim masum Türkleri farklı vaadlerle soyanlar yine oradaki Türkler'dir
Gürcistan'da Masum Türkleri dolandıran tuzak kuran Türkiye'de piyasayı dolandırmış.Sonra Gürcistan'a kaçmış Türklerdir.
Gazete ve haberler öyle diyor.
Kötü bizlerde çok ama çok var.
Sana kötülük edeni sen nasıl sevebilirsin? söyleyin bana?
Irkçılığın 29.9 olduğu bir ülkeden ne bekleyebilirsin ki?
bence 39.9 a kadar olması lazım.2. kademe daha uygun...ırkçılık daha fazla...ben demiyorum haberden aldım koydum.
Çünkü ülkem fransa ile aynı gelişmişlikte olan bir ülke değil.en az 2. kademede olur.
Yüzde 40 ve daha fazlası: Hindistan, Ürdün, Bangladeş ve Hong Kong.
Yüzde 30-39.9 arası: Mısır, Sudi-Arabistan, İran, Vietnam, Endonozya ve G.Kore.
Yüzde 20-29.9 arası: Türkiye, Fransa, Bulgaristan, Cezayir, Fas, Mali, Zambiya, Tayland, Malezya ve Filipinler.
Yüzde 15-19.9 arası: Rusya,Çin, Venezuela, Macaristan, Sırbistan, Romanya, Makedonya, Etiopya,Uganda,Tanzanya ve Zimbabwe.
Yüzde 10-14.9 arası: Yunanistan, İtalya, Finlandiya, Polonya, Ukrayna, Çek Cum. ve Slovakya.
Yüzde 5-9.9 arası: Almanya, Belçika, Şili, Peru, Meksika, İspanya, Belarus, Hırvatistan, Japonya, Pakistan ve G.Afrika.
Yüzde 0-4.9 arası: ABD, Kanada, Brezilya, Arjantin, Kolombiya, İngiltere, Guatemala, İsveç, Norveç, Letonya, Avustralya ve Yeni Zelanda
http://spor.haber7.com/spor/haber/1029886-sok-liste-irkci-ulkeler-arasina-girdik