Değirmendere Çıkarması, Off-Road Gezisi (8 Şubat 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan orhunsenocak Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 43
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,347

orhunsenocak

SINIRLARIMIZ SINIRLARIN BİTTİĞİ YERDE BAŞLAR!
08.02.2009 Pazar günü Doğan abi ( Lada Niva ) Ben ( Lada niva ) ve Turbo Cevat Abimiz bu sefer yeni arabası Tahoe Sport ile Vurduk değirmendere'nin dağlarına.Yağmur hiç durmadı bütün gün.Adeta bardaktan boşanırcasına yağdı.Tabi yollar cacık kıvamına geldi.En büyük merakımız Cevat abinin yeni arabası idi.
İşte Cevat abinin yeni arabası...

Etiketler
Ynt: Değirmendere Çıkarması, Off-Road Gezisi (8 Şubat 2009)

Bir poz daha ...
5.7 V8 Vortec sesi dağları titretiyor...

Yola çıkmamızla Çamur deryasına girmemiz bir oldu.Artık çizmeleri giyme zamanı gelmişti.
( Yola çıktıktan 10 dk.sonra )

İşte o meşhur rampa

Tahoe Rampası...

son 1 metre kala çıkamadım vurdum vinçi...

Arkamdan Doğan abi geldi.
Yolun ortasındaki kanalda ezilince durmadan çıktı.

Doğan Abi yi alkışlarla uğurladıktan sonra gözümüz yollarda Cevat abiyi bekliyoruz.

Cevat abinin rampaya girmesi ile kalmasıda bir oldu nerdeyse.Cevat abiye ve markaya olan saygımdan o videoları ve resimleri eklemeyecem.)))
Şaka bir yana yeni aracın acemiliği ve aracında biraz ağır olmasından dolayı bizde fazla zorlamadık ve en iyisi daha ilk günden aracı zorlamamak adına geri dönmeye karar verdik.

Çıktığımız o rampayı inerken Cevat abinin dev aracının yeni açtığı kanallardan birinin içinde buluverdim kendimi.

Bu halde durduk.

Arkadan görünüm)))

bu da önden görünüm.

Bir kare daha...

güzel bir gezi ama resimlerin devamını bekliyoruz videoda varsa ii olur ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR