KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Bu araca ellibin TL teklif vermek Defender hastası olsam dahi bana açıkçası pek mantıklı gelmedi.
Hesapsız param ve de vaktim olursa ancak peşinden koşabilirim.
Zaten görünüyor ki peşinde çok adam varsa alacaklar bellidir.
Fakat iyi bir şey varki bu ihaleyi buraya taşıyan arkadaşların olması...
Eğer,
Bu konunun internetde konuşulduğu gibi bir duyum giderse ihaleyi yapanlara en azından çekinirler diye düşünüyorum...
İhale yeri bana uzak...
Ama böyla bir aracımın olmasını isterdim tabii....
Ne oldu acaba ihale sonucu? Bilen yada ihaleye katılan varsa paylaşırlarsa sevinirim.
Çok gözüm kaldı bu araçta Tahminim 35000 civarı bir bedel çıkacaktır ama ihale tabi bu belli olmaz...
Araç ihale salonunda 53.000 tl ya satılmıştır. KDV ve diğer vergilerle beraber araç çıkışı 63.600 -- tl ye ulaşacaktır.
Alan arkadaşa hayırlı olsun. Sıfır bir Defendar a sahip olduğu için. Kazasız güzel günlerde kullanması dileğiyle
Çoook zengin benim güzel ülkem ,
İnsanları daha çooook zengin.
Bu devlet elindeki defenderleri satsa, memurunun maaşlarını öder, bide İstanbula 4. 5. köprüyü yapar.
Defender de çooook, parada çoook......
130 300Tdi cok bulunan bir model degil ama 100 300Tdi'lardan cok daha yuksek fiyata satilmasina sasirdim. Neticede 130 V8'ler bulunabiliyor hem de bu aracin maliyetinin dortte birine. Uzerine boya kaporta, motor degisimi, modifiye, aksesuarlar ne yapilsa yukaridaki rakami bulmaz diye dusunuyorum.
MKE, uluslararası ihale açmış, Dünya da ne kadar hurda defender varsa, alıp, satacakmış. Pazar hazır nasılsa 1000 dolara al, 30.000-50.000 dolara sat.
İlk parti ,Libya dan gemi ile yola çıkmış..
Paraları hazırlayalım.
Libya dan gelenler , savaş görmüş, çöl görmüş, kısaca herşeyi görmüş.....