Defenderlerede Sefer Görev Emri Çıkarmı?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ozntan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 38
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,830
Ynt: Defenderlerede Sefer Görev Emri Çıkarmı?

YavuzÇ.' Alıntı:
aynı durum mu sizce?

aynı durum .suriye fuze vs ile ülkeme zarar verecek.savaşı RTE istedi bana diyeceğim.olacak şeymi.apo yu teslim etmezseniz savaş a hazırlan hafız esad dediğimiz günleri hatırlamıyorsunuz sanırım.suriye temiz bir devlet değil.yıllarca bizi vuran pkk suriye den idare edildi.bugünün diyetini ödemiyecek.yavuz bey tsk kaç yaşında,polis kaç yaşında ,itfaiye kaç yaşında,istanbul üniversitesi kaç yaşında.29 ekim 1923 te ufo ile mi inildi anadoluya.siz ben bunun için and içmedim dersiniz ankaraya gelen füzeye sizin mahallede patlamaz

Etiketler

tyt.fan' Alıntı:
aynı durum .suriye fuze vs ile ülkeme zarar verecek.savaşı RTE istedi bana diyeceğim.olacak şeymi

Başımızda bir sürü bela varken, toplumun büyük kesimi ayakta uyurken, resmen yapılan haçlı seferine müslüman bir ülke olarak dahil olmamız bence kabul ediemez. Olanın bitenin toplumun uyutulan kesimi farkına varsa eminim ki büyük bir kısmı toplumun karşı çıkar bu savaşa.
Bu savaş çığırtkanlığı güney sınırında oluşacak kaosla kurulmsı planlanmış kürdistan işini hızlandırmak için yapılan bir oyundan başka birşey değil.

Thor' Alıntı:
yıllardır çalışıp zar zor aldığımız gözümüz gönlümüz gibi baktığımız araçlarla ve kendi vatanını korumak için askere giden Yok arkadaş kimse kusura bakmasın eğer ülkenin askeriyesini araç alıcak parası yoksa savaşa gidicek parasıda yoktur demektir.
yahu okadarda korkmanıza gerek yok bu olması gereken rutin bir hareket,
YavuzÇ.' Alıntı:
Başımızda bir sürü bela varken, toplumun büyük kesimi ayakta uyurken, resmen yapılan haçlı seferine müslüman bir ülke olarak dahil olmamız bence kabul ediemez. Olanın bitenin toplumun uyutulan kesimi farkına varsa eminim ki büyük bir kısmı toplumun karşı çıkar bu savaşa.
Bu savaş çığırtkanlığı güney sınırında oluşacak kaosla kurulmsı planlanmış kürdistan işini hızlandırmak için yapılan bir oyundan başka birşey değil.
evet haçlı seferleri yapılıyor ama yurdun içinde dışarı bakmanıza gerek yok,
hem nereden biliyorsun kürdistan kurulacağını,belkide böyle bir başlangıcı önlemekte istiyor,
bildiğim tekşey orada bizden olan halkın katledildiği yada müslüman ağırlıklı insanların katledildiği.
eğer türkiye savaşa girmek isteseydi girerdi.(girsin diye çok tacizde edildi.ozaman niye karşılık vermiyoruz diyenler şimdi karşı çıkar oldu) ,sağ olsun devletimiz akılcı politikayla dünyanın ilgisini bu soykırıma çekebildi.bunlar politika işi bizler birdereceye kadar yorumlayabiliriz.

tyt.fan' Alıntı:
aynı durum .suriye fuze vs ile ülkeme zarar verecek.savaşı RTE istedi bana diyeceğim.olacak şeymi.apo yu teslim etmezseniz savaş a hazırlan hafız esad dediğimiz günleri hatırlamıyorsunuz sanırım.suriye temiz bir devlet değil.yıllarca bizi vuran pkk suriye den idare edildi.bugünün diyetini ödemiyecek.yavuz bey tsk kaç yaşında,polis kaç yaşında ,itfaiye kaç yaşında,istanbul üniversitesi kaç yaşında.29 ekim 1923 te ufo ile mi inildi anadoluya.siz ben bunun için and içmedim dersiniz ankaraya gelen füzeye sizin mahallede patlamaz
Sevgili arkadaşım neden bizim ülkemize füze atmaya hazırlanıyor da başka bir ülkeye değil . Sen aylarca ülkesindeki iç savaşa taraflı olarak destek ver. Kendi ülkendeki olayları bırak savaş tamtamları çal gez. Biz olsak şimdiye kadar atmıştık füzeyi.
Merak etmeyin esat yıkılırsa muhalifler PKK dan daha büyük bir bela olacak. Yıkılmazsa Esat muhaliflerden daha büyük bir bela olacak. Ülkemizi bu hale sokmanın ne alemi vardı.

Sayın son_kral_54
"bildiğim tekşey orada bizden olan halkın katledildiği yada Müslüman ağırlıklı insanların katledildiği."
Sözünüzü anlayamadım bizden olan diyerek kastettiğiniz Türklükse Türk değiller. Dini yönden bahsediyorsanız katledenler de Müslüman değil mi? Yoksa bizim bilmediğimiz bir Müslüman ve bizden olan tanımlamanız mı var ?

bizim suriye ile aramızdaki husumet son iki üç yılın olayı yani.biz onlardaki muhalifleri destekledik tepeleri attı.biz baraj kapaklarını açar sizi önce boğarız sonra askeri tepenize yığarız diye ulmatom verdiğimizdede aynı düşüncedeydiniz herhalde.askeri birlikleri sınıra yığdığımızdada.sonra apo yu sınırdışı etmeye SS mecbur bıraktığımızdada yusuf yusuf etmiştiniz.men dakka dukka bu adamın babası bizim ülkemizdeki iç savaşa destek verdide diyebilirim.ama siz dürüst olun iktidarı desteklemiyorum dolayısıyla gireceği savaşada,getireceği olimpiyatada uzaya atacağı uyduyada karşıyım,hatta burda ahkam kesmeme vesile olacak olan o uydu isede diyin uzatmayalım.bu iktidar ne yaptı ne yapmadı bilmiyorum ama dünya yansa umru olmayan uyuyan yurdum halkımı birşekilde tedirgin ederek uyandırdı.halk savaş karşıtı cevreci adalet hak eşitlik peşine düştü.keşke 30 yıl önce böyle bir iktidar olsaymış 40 bin insan iççatışmada ölmeseymiş,yüzmilyarlarca dolar bu barışsever toplum sayesinde çarçur olmazdı,koç üniversitesi kemercountry,casaba vs gibi projeler yapılırken milyonlarca ağaç kesilmezmiş,bankalar hortumlanmaz milyarlarca dolar uçup gitmezmiş.ben size günaydın diyorum ve sizin kafanızdakilere.bu arada iktidar o vakit olsa bunlar yaşanmazdı anlamında etmedim bu kelamları,halk iktidar tedirginliğiyle uyanık olacaktı tahminim

sorunda burada zati,sadece ön yargı.
evet bizden,güneydoğunun yarısının akrabaları suriyede...
ayrıca ismim hamdi...

smlhyk' Alıntı:
Sayın son_kral_54
"bildiğim tekşey orada bizden olan halkın katledildiği yada Müslüman ağırlıklı insanların katledildiği."
Sözünüzü anlayamadım bizden olan diyerek kastettiğiniz Türklükse Türk değiller. Dini yönden bahsediyorsanız katledenler de Müslüman değil mi? Yoksa bizim bilmediğimiz bir Müslüman ve bizden olan tanımlamanız mı var ?

suriye halkı içinde 2 milyon kadar Türk ve Türkmen var biraz okuyun bence

Hamdi hocam isminize dikkat etmemiştim hakikaten kusura bakmayın. Suriyedeki türkmenleri kurtaralım derken benim veya Türkiye Cumhuriyeti topraklarında yaşayan bir Türk evladının bir damla kanının akmasına hiç bir şekilde gönlüm razı değil. Gecenin ikisinde oku biraz gibi haddini aşan laflarla canımı sıkmanın gereği yok. Kendinize iyi bakın.

hamdi bey değil ben Murat Cesur okuyun lütfen yazdım.mesele suriyedeki Türkmenler demedim zaten.bence sürekli u dönüşü yaparsanız başladığınız yere dönersiniz.siz aracınızı oğlunuzu sefer görevi varsa kendinizi yollamazsınız çatışmaya.sorun çözülür.insan ölümlerine toptan karşıyım ne savaşta nede kafayı yemiş bir diktatörün bombardımanında kimyasal silah kullanımında deseniz bence yakışırdı.1000 ton kimyasal malzemesi varmış muhteremin.1 kilosunu harekete geçirse arabanızı kullanacak bir ülkeniz ve sıkılacak canınız olmayacak

yanlış anlamayın polemik için filan yazmadım.hamdi beyle aram pek iyi değil benim yazdığım birşey için ona serzenişte bulunup benim yüzümden bir gerilim çıksın istemem.

sorun yok ismail kardeş.
sadece aynı mesaj içinde iki kişiyi cevaplamanız yanlış algılanır diye aramın iyi olmadığı murat arkadaş dikkat çekmiş.
aynı mesaj içinde alıntı yapıp cevaplamanız daha iyi olacaktır.
dediğim gibi yüksek doz siyaset,devlet işleri bizleri aşar,
bildiğim fikir ayrılığımız olsada dışarıya tek yumruk olmalıyız.yanlış olduğunu bilsek bile....

Sn Murat CESUR,
1.“Türklükse Türk değiller” lafımdaki Türk tabirini belki yanlış anlattım ama ”Türk Devletine vatandaşlık bağı ile bağlı olan herkes Türktür.”Anayasanın 66 maddesindeki Türk tabiri olarak kullandım. Türkmenlerden bahsetmedim.
2. Bu yazıyı ben hamdi beye yazdım siz durup dururken cevap verdiniz.
3. Sizin yazmış olduğunuz yazıya verdiğim cevaba karşı “ben size günaydın diyorum ve sizin kafanızdakilere” tabiriniz sizinle yazışmanın boşa olacağı kanaatini oluşturduğundan devamındaki cevapları size yazmadım.
4. Size tavsiyem bir konuyu tartışırken “ben size günaydın diyorum”, “ Biraz okuyun”, “U dönüşü yaparsanız”, “yusuf yusuf etmişsiniz” gibi tabirleri kullanmamanız. Hoş olmuyor.
"Keskin sirke küpüne zarar" burada düşüncelerimizi yazıyoruz amaç karşıdakine hakaret etmeye uğraşmak olmamalı aksi takdirde siz söyler siz dinlersiniz. İyi geceler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR