Defender'da Ne Buluyorsunuz Diye Soranlara...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gomera Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 36
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,860

gomera

Kamp II
Yer
TRABZON
arkadaşlar bu videoyu belki görenleriniz vardır veya belkide sitede var ama ben göremedim o yüzden konu açtım.eğer video varda ben göremediysem özür dilerim. adamlar defenderi sanırım zirvede nadasa bırakmışlar. ;D ;D ;D işte defender bana göre bu yüzden seviliyor. ;) ;) ;)

http://www.dailymotion.com/video/xa5f74_yyyyyy-yyyyy-land-rover-yyyyyyy_auto

Etiketler
Ynt: Defender'da Ne Buluyorsunuz Diye Soranlara...

Videoyu burada düzgün izleyemedim ama daha önce görmüştüm. Ön tekerleklerin yanındaki boş jantlar makara görevi görüyor ve zincir sararak aracı çıkartıyor. Defender bile olsa o zeminde o eğimi tekerlekli bir aracın çıkmasını beklememek lazım.

bu videoyu yine bu sitede görmüştüm.yani landcılardan kaçan bir video değil.yinede teşekkürler.

hlt_tkn1907' Alıntı:
bu soru aşk nedir gibi bi soru olmuş :smiley:

Başlığı görünce direk aklıma bu cümle geldi.
İnşallah kimse yazmamıştır da ben yazarım diye girdim ma malesef yazılmış ;D

:smiley: Defenderla sahipleri arasındaki duygusal bağı ifade eden bir özdeyişte İngilizlerden ... bu ilişki adeta '' Religious Cult '' gibidir derler.
Hani '' Taparım sana '' der gibi .)

http://www.youtube.com/watch?v=yzEDY7P8Vps

disco defender karışık

erhan110' Alıntı:
:smiley: Defenderla sahipleri arasındaki duygusal bağı ifade eden bir özdeyişte İngilizlerden ... bu ilişki adeta '' Religious Cult '' gibidir derler.
Hani '' Taparım sana '' der gibi .)

Adamlar son noktayı koymuş :D

birde işin güzel tarafı tüm defender sahipleri aynı aileden geliyorlarmış sanki hısım akraba gibi arabalarına gösterdikleri sevgiyi saygıyı diğer defender sahiplerine gösteriyorlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR